Спеціальну Олімпіаду виграла футбольна команда Прибузької школи-інтернату

Спеціальну Олімпіаду виграла футбольна команда Прибузької школи-інтернату
На стадіоні Центрального парку культури та відпочинку відбувся футбольний турнір за програмою Спеціальної Олімпіади. Протягом одного дня, 23 квітня, змагалися команди з центрів для дітей і молоді з обмеженими можливостями.

В змаганнях взяли участь вісім колективів. Це вінницькі команди «Промінь», «Обрій», «Паросток», «Надія», «Відкриті серця», спеціальної загальноосвітньої школи, Прибузької школи-інтернату з с. Агрономічне та збірної з Дрогобича  «Надія».

Турнір організував міський центр соціальних служб молоді, сім’ї і дітей за підтримки спонсорських організацій США, міського спорткомітету і обласної федерації футболу.

Матчі відбувалися водночас на двох ділянках хокейного поля стадіону. Вони тривали два тайми по 10 хвилин кожен. Такий регламент був дуже доречним. Адже за повної відсутності вітру і незвичного для квітня палючого сонця (температура повітря сягала 24 градусів) було дещо важкувато бігати за м’ячем.

Відео дня
> В командах разом грали і парубки, і чоловіки, і дівчата. Максимальний вік гравців – 30 років. До речі, дівчата грали так само завзято, як і хлопці, які по-джентльменські намагалися не штовхати їх під час боротьби за м’яч.

Найкращі команди нагородили кубками, медалями і грамотами. Загальну перемогу здобула команда Прибузької школи-інтернату.  

{photo_gallery id=4488|}

 

 

 

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:13 Нові сектори з пенсійних питань для МВС у трьох областях: де їх знайти 12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії 12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами 08:03 Сьогодні — Великдень. Історія, традиції та прикмети 5 травня 21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Скільки їсти і що краще не їсти взагалі, щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up