Напередодні матчу з "Арсеналом-Київщиною" нивівці грали у боулінг і співали “Червону руту”

Напередодні матчу з "Арсеналом-Київщиною" нивівці грали у боулінг і співали “Червону руту”

Наприкінці першого кола чемпіонату України нивівці в якості розвантаження взяли участь в турнірі з кульової стрільби. А 10 травня наша команда у ТРЦ «Мегамолл» змагалася у боулінгу. Разом зі всіма футболістами кидали кулі головний тренер Денис Колчін, тренер-адміністратор Геннадій Трофименко і граючий тренер Колінс Нгаха.

– В боулінг я граю не дуже часто. Приблизно один раз на рік. Це не моя улюблена гра, хоча зазвичай я виграю. Буває, вибиваю й страйки. На моїй Батьківщині, в Камеруні,  у боулінг практично не грають. Боулінг-клуби існують, але їх дуже мало, – каже Колінс Нгаха. – Не вважаю, що влучність у футболі і боулінгу сильно пов’язані між собою. На це більше впливає те, скільки у людини досвіду в тому чи іншому виді спорту.

Тимофій Брижчук розповів, що кидає кулі приблизно раз на три місяці. 

– Чим частіше граєш, тим будеш сильнішим боулером. Але головне для нас зараз інше. Те, що команда зібралася на відпочинок разом, у дружній атмосфері, це просто чудово Ми можемо разом поспілкуватися, пограти і навіть подуркувати, – прокоментував Тимофій Брижчук.

Відео дня

Всі нивівці були розбиті на п’ять міні-команд, відповідно до кількості замовлених клубом доріжок. Футболісти «в штатському» перебували у гарному гуморі і нерідко зустрічали кожний влучний кидок гучними радісними вигуками. Можна було побачити і фірмові страйки.

Це був не лише товариський поєдинок, а свого роду турнір. Гравці, яка набрали менше за всіх очок, згідно із домовленістю, хором проспівали «Червону руту». А переможцям в якості призу надали «Пепсі-колу». Найкращий результат показала мінї-команда на чолі із Олександром Калітовим. 

– Такі заходи є важливими для становлення колективу. Для того, щоб ми ставали ближче один до одного, а також щоб розуміли  краще. Щоб бачили один одного не лише на тренуваннях, а й у побуті та на відпочинку. Все це має найкращим чином вплинути на якість гри нашої команди. Тобто цей позитив, думаю, буде перенесено на поле, – сказав Денис Колчін. – Нам зараз необхідно скинути психологічне навантаження. Адже у попередньому матчі з «Поліссям» (2:1 користь «Ниви» – авт.) було дуже багато емоцій. Через це було помітно, що хлопці на останніх тренуваннях не дуже добре рухалися.

   

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up