Меморіал Миколи Марченка з гандболу виграла «Вечірня Вінниця»

Меморіал Миколи Марченка з гандболу виграла «Вечірня Вінниця»

З 29 квітня по 1 травня в Хмільнику відбувався V відкритий Кубок Вінницької  області з гандболу серед ветеранських команд (старше 35 років). Він був присвячений пам’яті тренера і директора ДЮСШ цього міста Миколи Никифоровича Марченка. 

Турнір відбувся за підтримки управління фізичної культури та спорту Вінницької облдержадміністрації, відділення НОК України у Вінницькій області, РО ВФСТ “Колос” АПК України, обласної федерації гандболу, міського голови Хмільника Сергія Редчика, відділу з питань фізичної культури і спорту Хмільницької міської ради, ДЮСШ Хмільника, сина Миколи Никифоровича (Андрія Марченка), а також спонсорів – Вінницької харчосмакової фабрики компаній «Хуммел Україна» і «Радой».

На старт вийшли сім команд, які представляли п’ять областей України.  Змагання проводилися за кубковою системою. Сенсацією в ¼ фіналу стала перемога господарів над потужною та відомою командою Кривого Рогу, яка в рейтингу ветеранських команд посідає 4-е місце в Україні. В ¼ фіналу відбувся ще один складний матч, в якому команда Волочиська (Хмельницька область) обіграла команду Благовіщенського (Кіровоградська область).

Результати ½ фіналів такі: кияни (команда «Легіон 21») обіграли хмільничан, а команда «Вечірня Вінниця» - збірну Волочиська. Сьоме місце посіла команда Уланова (Хмільницький район. В матчі за 5-6 місця Кривий Ріг обіграв  Благовіщенське. А у поєдинку за 3-4 місця Волочиськ з рахунком 2:0 здолав Хмільник.

Відео дня

Фінальна гра між гандболістами з Києва «Легіон 21» та «Вечірньою Вінницею» була напруженою та цікавою. Про це свідчить результат: перший тайм виграли вінничани, другий – кияни. Переможця визначила серія післяматчевих штрафних кидків (буллітів), де з рахунком 2:1 (били по три удари) перемогла команда міста над Бугом.

– Грали за правилами пляжного гандболу. Тобто в кожному таймі визначається переможець. А у випадку нічиєї за таймами пробиваються пенальті, – сказав головний суддя змагань і одночасно переможець Кубку в складі команди «Вечірня Вінниця» Володимир Тихонов.

Голова Федерації гандболу Вінницької області Олександр Павлюк висловив подяку організаторам та учасникам турніру за гарне свято спорту. Президент Асоціації ветеранів та аматорів гандболу України Геннадій Діхтяр (Київ) вручив дипломи міському голові Хмільника, начальнику спорткомітету та директору місцевої ДЮСШ за розвиток гандболу у Вінницькій області та побажав усім учасникам довголіття у спортивному житті.

Відділення НОК України у Вінницькій області надало для нагородження книги з історії олімпійського руху та медалі. Оргкомітет турніру також вручав грамоти, кубки та цінні призи учасникам та призерам змагань.

Обласна федерація гандболу підготувала статуетки кращими гравцям турніру. Ними стали: польові гравці Віктор Семенчук («Вечірня Вінниця»), Сергій Маціборук (Волочиськ), Руслан Левицький (Хмільник), воротар Юрій Мітченко ( Кривий Ріг) і найстарший гравець змагання (1959 р.н.) Юрій Чорний («Вечірня Вінниця»).

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up