Перший чартерний рейс з Вінниці в Єгипет затримався на 5 годин. Чому?

Перший чартерний рейс з Вінниці в Єгипет затримався на 5 годин. Чому?
  • Літак «Вінниця—Шарм-Ель-Шейх» вилітив з Гавришівки із запізненням на 5 годин
  • Вінничани очікували у холодному залі аеропорту з малими дітьми
  • Адміністрація аеропорту пояснила, чому були затримки та коли в приміщенні буде тепло
  • Згодом інформацію від читача спростував і сам туроператор, що надавав пропозиції на відпочинок у Єгипті

Перший рейс до Єгипту з Вінниці відбувся 23 жовтня. Але не без проблем. Про затримки та очікування в міжнародному аеропорту «Вінниця» (Гавришівка) написав наш читач у новині

«Туроператор TPG тричі переносив дату вильоту, з жалюгідною компенсацією втраченого часу не такого і дешевого відпочинку, у вигляді бутербродів. Туристи ще й були змушені очікувати вильоту в приміщенні застарілого аеропорту, що не опалюється. З позиції рядового туриста не радив вам літати з Вінниці, якщо ви хочете отримати позитивні враження від відпочинку. Сподіваюсь, що в найближчому майбутньому рівень сервісу підніметься на новий рівень та буде відповідати тим цінам, які кожен із нас сплачує за ці послуги», — пише читач на сайті.

 

Відео дня

Після виходу публікації, з журналістом зв'язалися представники туроператора TPG, що надали свою позицію в цій історі. Читайте далі: Літак на Єгипет затримався тільки на п’ять годин — відповідь туроператора

Винуваті турфірма та авіакомпанія

Журналіст дізнався в директора аеропорту Ярослава Мазурця про причини затримки рейсу. За його словами, аеропорт був готовий відправити людей, але затримка виникла з вини турфірми та авіакомпанії:

— Затримки вже почалися, коли літак тільки відправився в Шарм-Ель-Шейх з Кривого Рогу. За маршрутом, літак авіакомпанії Bravo Airways спочатку відправляє людей з Кривого Рогу, а потім повертається з Єгипту в Вінницю. Але через затримки рейс випав зі слотів, стався конфлікт з Євроконтролем, через що літак ще затримали в Єгипті. Тому у Вінницю він прилетів з таким величезним запізненням. Хоча наш аеропорт з самого початку готовий був прийняти та відправити чартер, — розповів директор аеропорту.

Вінницький аеропорт. Фото Віталія ТрубніковаДо того ж, очільник вінницького аеропорту пояснив, що «чартери рідко вилітають вчасно»:
— Пасажири мають розуміти, що чартерні рейси рідко коли вилітають вчасно. Тоді, як при регулярних вильотах затримка у п’ять хвилин — це вже нонсенс, — казав директор аеропорту Ярослав Мазурець.

Аеропорт обігріють тепловентиляторами

Щодо холоду в приміщенні аеропорту, то керівництво це питання вже вирішує:

— Провели тендер по закупівлі тепловентиляторів. Це щось на кшталт конвекторів, але грітимуть набагато краще. Їх мають влаштувати у кінці місяця, — розповів Ярослав Мазурець.

У системі ProZorro цей тендер завершився 11 жовтня. Переможець — товариство «Аква Люкс Вінниця» закупить та змонтує шість тепловентиляторів за 278 580 гривень. Один тепловентилятор фірми Flowair Leo El обійдеться в 46 430 гривень.

За специфікацією один такий тепловентилятор може обігріти площу в 25 метрів до температури від 10 до 30 градусів за Цельсієм вище нуля.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Гриша

    рейс для лохов, цена дороже, чем в Киеве, ну и ждать 12 часов в холодном помещении чартера, который по расписанию никогда не летит.Так что мало приятного. Местные лохи решили экономить 4 часа в Борисполь, зато потеряли 12 в Виннице. Один день отдыха потеряно.

    Анонім reply Гриша

    Чего ты радуешься, я не могу понять? Эти люди сейчас в Египте, завтра пойдут купаться в красном море, а ты потянешь на работу под дождем, вероятнее всего на ОТ. Кто тут лох?) ЗЫ Абсолютно все туры в шарм(хургаду, анталию, даламан итп) из любого аэропорта Украины выполняются чартерами. Мы летаем 1-2 раза в год уже лет пятнадцать, задержка в 12часов - это исключение, а не правило.

    Пупкин Вася reply Анонім

    Местечковый алигарх ? )))))

    Кими Райкин reply Пупкин Вася

    Раз в год слетать в Турцию/Египт - это олигарх?) Мне жаль тебя, Вася.
  • Anonymous

    "......обійдеться 46430 грн."  - не кислая такая штуковина! а на сайте производителя http://www.flowair.com/ua/leo-fb.html - он около 40 тыс.грн.

    т.е. монтаж и прибыль Аквалюкса - 6 тыс на одной штуке. Даже не знаю или это много, или это мало.. но под шумок)))))

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up