Восьмирічну Женеву, яка зникла на Театральній, знайшли на Батозькій

Восьмирічну Женеву, яка зникла на Театральній, знайшли на Батозькій
  • П'ять екіпажів поліції 7 серпня розшукували зниклу дитину. Сьогодні, 8 серпня, у поліції розповіли деталі інциденту.
  • Також ділимося порадами, які допоможуть не розгубитися в такій стресовій ситуації та запобігати зникненню дитини.

Близько 19 години 7 серпня зникла 8-річна Женева. Вона була з мамою на Театральній. Жінка заговорилася з подругою та втратила з виду дитину. На допомогу вінничанка викликала одразу поліції. Про це у фейсбук пише Патрульна поліція Вінницької області.

— Патрульні передали орієнтування на дівчинку всім мобільним екіпажам та зайнялись її пошуками. Всього залучили 5 екіпажів. За короткий час один з автопатрулів виявив дитину на вулиці Батозькій – дівчинка гралась у дворі з іншими дітьми, — йдеться у повідомленні. — Виявилось, що вона вирішила сама шукати дорогу додому.

Відео дня

Загубитися дитина може у будь-який момент. Батьки завжди не готові до цього, адже все стається раптово та несподівано. Поліція опублікувала поради, які допоможуть не розгубитися в такій стресовій ситуації та попередити її.

Ось поради від патрульних, що робити дорослим і дітям:

  • Покладіть у кишеню дитині записку з ім'ям та прізвищем, телефоном батьків та адресою або вивчіть з дитиною ці прості й дуже важливі дані, вони можуть суттєво можуть полегшити пошуки.
  • Збираючись у місця скупчення людей, одягайте дитину у яскравий одяг.
  • Якщо загубили дитину у торговому центрі, негайно зверніться до адміністрації. Відеокамери й гучний зв'язок допоможуть її розшукати.
  • Навчіть дитину зупинятися на місці й чекати на батьків, якщо вона загубилася. Нехай голосно кличе на допомогу, етикет тут недоречний.
  • Покажіть людей, до яких можна звертатися за допомогою — це поліцейські, охоронці, продавці магазинів та перехожі з дітьми.
  • Дитина має знати, що нікуди не можна йти з чужою людиною, що б їй не говорили й не обіцяли. Тренуйте ситуації, коли малюк губиться — дитина має чітко знати, як діяти.
  • Придбайте для дитини розумний годинник з GPS-навігатором і SOS-кнопкою: вона дасть знати, якщо малюк вийде за межі встановленої геолокації. Ніколи не лякайте дитину поліцією.
  • У дитини виробляється страх, і якщо вона потрапить у халепу, боятиметься звернутися за допомогою до патрульних.

 

 

Читайте також: 

Шукають 35-річного Олександра, який переховується від суду

Будьте готові та дійте без паніки: що робити, якщо загубилася дитина

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (23)
  • Iryna Stepanovska

    На головній фото лице дівчинки, а у статті заблурили)))))
  • Ксюша Ксю

    Город что ли?)
  • Елена Хохлюк

    Люди, про що ви пишете? При чому тут ім'я? Треба радіти, що дівчинка знайшлася і з нею все добре.

    Елена Хохлюк reply Елена Хохлюк

    Larisa Nikolaevna, маминої неуважності я не заперечую, про те навіщо посміхатися над ім'ям?

    Larisa Nikolaevna reply Елена Хохлюк

    Сеймур Расулов не народ такий , а матері такі.

    Larisa Nikolaevna reply Елена Хохлюк

    Елена Хохлюк ця дитина , будучи 5ти річною блукала по базару на Київській , поки мама невідомо де була.Так що їй не звикати.

    Елена Хохлюк reply Елена Хохлюк

    Сеймур Расулов, просто нет слов

    Сеймур Расулов reply Елена Хохлюк

    Елена Хохлюк такий у нас народ

    Елена Хохлюк reply Елена Хохлюк

    Сеймур Расулов, людям лишь бы посмеяться. Стыдно должно быть. Насмехаться над именем ребёнка, это ж надо додуматься)))А на мать, что понаписывали?! Тяжело даже представить, что ей пришлось пережить, пока девочку искали.

    Сеймур Расулов reply Елена Хохлюк

    Елена Хохлюк это точно  нормальные люди писати не будут
  • Свєтка Бебес

    ++++++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up