Змова деканів і бунт кафедр (ВДПУ)

  • Alexey Tihonov
Через кілька днів (23 квітня 2015 р.) ВДПУ буде мати нового ректора. Або, не буде… Наскільки відомо з внутрішніх джерел, ситуація виглядає наступним чином. Колишній ректор ВДПУ Олександр Васильович Шестопалюк зібрав на святкування свого Дня народження вірних йому деканів (яких, правда, залишилося зовсім мало) і щось їм таке пообіцяв (або чимось таким пригрозив), що ті кинулися всіма правдами і неправдами робити вибори одному з кандидатів.

Через кілька днів (23 квітня 2015 р.) ВДПУ буде мати нового ректора. Або, не буде…

Наскільки відомо з внутрішніх джерел, ситуація виглядає наступним чином. Колишній ректор ВДПУ Олександр Васильович Шестопалюк зібрав на святкування свого Дня народження вірних йому деканів (яких, правда, залишилося зовсім мало) і щось їм таке пообіцяв (або чимось таким пригрозив), що ті кинулися всіма правдами і неправдами робити вибори одному з кандидатів. Доходило, кажуть, навіть до того, що погрожуючи звільненням з роботи, вимагали від викладачів фотографувати у кабінці бюлетень з хрестиком напроти «правильного» кандидата. А потім треба показати фото деканові – як доказ своєї лояльності і глибокого бажання отримати повну ставку у наступному навчальному році.

Та, професори й доценти – це не бидло, а університет – не ферма. Кафедри у відповідь домовилися, що будуть фотографувати «правильний» бюлетень, а потім посталять хрестика напроти іншого кандидата, і таким чином зіпсують бюлетень. Небезпека тільки у тому, що через цей конфлікт «вірних» деканів і кафедр вибори можуть не відбутися, оскільки жоден кандидат не набере 50% плюс один голос.Тоді університет, на жаль, має всі шанси на припинення свого існування.

Відео дня

Та на то ж вона й професура, щоб бути розумною. Придумали вихід! Треба купити якісну ручку з чорнилами які стираються. Одним кінцем ручки поставити хрестика, сфотографувати бюлетень для декана, а другим кінцем ручки витерти позначку і поставити її там, де підказує совість і здоровий глузд. Що правда, така ручка коштує 40-50 грн., але чого не зробиш заради Alma Meter.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (25)
  • Анонім

    Піар - це не завжди погано. Криворучко панічно боїться публічності, незручних питань. Чесній людині нема чого боятися публічності, тим більше стільки років на керівних посадах. Відкритість - це не для нього. Але треба віддати належне і Легуну. За приблизними підрахунками витрачено близько 500 тис. грн. на статті, друковані агітки, візитки, "премії" студентам та викладачам за голоси, але ми ще й багато чого не знаємо. Навіщо стільки витрачати? Гроші немають для нього вартості, тому що не зароблені особистою працею чи як?

    Анонім reply Анонім

    Не боїться Криворучко публічності, просто не нав'язується. Хто хотів -прийшов на зустріч і задав питання. Причому він очікував гострих питань, замість того щоб задати їх - всі роблять отакі висновки. Навіть ті ж хлопчики, які роздають газетки з легунською агітацією, могли б щось запитати, замість поливати його брудом після зустрічі.
  • Анонім

    Як добре, що я не студент цього навального закладу. Соромно читати бруд, яким поливають кандидати та їхні прихильники один одного... і в голову приходить лише одна думка - жодний з цих кандидатів не вартує, аби стати ректором, бо обидва вже стільки лише за передвиборчу кампанію шкоди іміджу університету нанесли, що жахливо навіть подумати про подальшу діяльність... вже й університет закривають... у коледж перетворюють... шановні, якби ви дійсно переживали за університет - поводили б себе по-іншому! а так показуха задля задоволення власних амбіцій та гаманців. один одного вартує

    Анонім reply Анонім

    Криворучко таким не займається, не в його стилі поливати когось брудом і виносити це на загальний огляд, того й, мабуть, вирішив, що дебати - це зайве, особливо в ефірі телебачення, як того хотів Легун, аби зайвий раз попіаритись
  • Анонім

    то вже ж обрали - знімайте статтю

    Анонім reply Анонім

    Кого вже обрали? Просвітіть, бо ми не в курсі.
  • Анонім

    Боря ещё возьмёт реванш. Вы все на коленях перед ним ползать будете!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:52 Рецепт до Великодня: Мамина паска завжди найсмачніша, бо вона правильна photo_camera 09:05 Сьогодні — Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 08:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) 08:25 Сьогодні вітаємо Петра та Тимофія. Історія та прикмети 3 травня Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці play_circle_filled photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera 15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня 14:17 Три учениці здобули перемогу на Міжнародному конкурсі з української мови photo_camera 13:13 Спорт і підтримка ЗСУ. У центральному парку провели забіг з благодійною метою photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up