Засніжена Вінниця: як комунальники розчищають місто від снігу

Засніжена Вінниця: як комунальники розчищають місто від снігу

Різдвяний снігопад мобілізував усі комунальні служби Вінниці. На Хмельницькому шосе була помічена ціла колона снігоочисної техніки. Дивіться на відео боротьбу комунальників із стихією 

На вулиці — 13 градусів морозу, а тротуари та дороги Вінниці повні снігу. Рівень кучугур там, куди не дібралася рука комунальників, сягає 20-30 сантиметрів. Автомобілі у дворах багатоповерхівок замело снігом.

Комунальники не сидять на місці — снігові намети розчищають зрання. Але, хоч головні вулиці міста й відносно чисті, варто звернути у найближчий провулок, і снігу там буде по коліно. 

Доріжки по заметених тротуарах перехожим доводиться, здебільшого, протоптувати самим. 

Відео дня

У рази гірша ситуація за містом. Дізнайтеся більше у матеріалі "Через хуртовину на автовокзалах скасовують автобусні рейси. Під загрозою усі напрямки".

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Рыбак Анастасия

    Це що  ЖЕК вирішив показати вмю свою техніку??? Но толку з неї ж нема, дороги та вулиці не чищені і машин цих не видно.
  • Анонім

    та никак эти коммунальщики не справляются со снегом!!!!!!!!!! тяжылов вообще не чистят!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Гражданин

    кто бы рассказал идиоту мужику в красной шапке что нельзя ребенка на санках так через дорогу перевозить... А ведь таких родителей куча, и голову они для контроля процесса даже не поворачивают
  • Юрий Бондарук

    Пора и ЖЕКовским дворникам отработать зарплату....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up