Вінничанин Ігор Ткачук більше не очолює одеський порт

Вінничанин Ігор Ткачук більше не очолює одеський порт

Міністр інфраструктури Владислав Криклій підписав укази про припинення повноважень начальника одеської філії Адміністрації морських портів України Ігоря Ткачука. Про це міністр написав на своїй сторінці у Facebook ввечері у вівторок, 8 жовтня.

— Підписав сьогодні накази щодо припинення повноважень Дмитра Чалого на посаді голови правління ПрАТ «Українське Дунайське Пароплавство» та Ігоря Ткачука на посаді начальника Одеської філії державного підприємства «Адміністрація морських портів України». Обидва звільнені з 8 жовтня 2019 року. На перший погляд звичайні накази про звільнення, але за них мені пишуть слова вдячності цілий день. Це точно антигерої, і дуже добре, що галузі стане легше без них, — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо,  у червні цього року народний депутат Сергій Лещенко оприлюднив докази причетності голови Одеської філії АМПУ Ігоря Ткачука до масштабних махінацій з державними буксирами, через що державний порт втрачає десятки тисяч доларів щодня. 

Відео дня

Довідка.

 Ігор Ткачук народився в 1973 році у Вінниці, був депутатом Вінницької міськради. Має юридичну освіту, здобуту в Львівському національному університеті імені Івана Франка. Також у 2011 році закінчив Національну академію держуправління при президенті України.

З 2012 по 2014 роки рік був помічником-консультантом народних депутатів України в Апараті Верховної Ради України. Ігор Ткачук з квітня 2014 працював заступником гендиректора Укрпошти. З 20 грудня 2014 року - в. о. гендиректора. Раніше він був одним з транспортних перевізників у Вінниці.

Його брат депутат Геннадій Ткачук. Ігор Ткачук з дружиною Людмилою виховує сина Віталія і дочку Маргариту

Читайте також:

Що нам кажуть декларації депутатів облради

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • оля

    от так
  • Юрій

    Автобиография "Геши" у Вас какая-то скудная. А где про его "подвиги" в лихие 90-е и 2000-е???????

    Жора reply Юрій

    Все его бригадиры,  и бойцы при работе. Там большая мини армия, недавно показывали свое дело на консервном заводе на старом городе. Никого не арестовали. Бандитам можно все.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up