Вінницький суд залишив справу Тетяни Антонець без розгляду

Вінницький суд залишив справу Тетяни Антонець без розгляду
Вчора, 6 січня, міський суд ухвалив рішення - позов Тетяни Антонець про поновлення її на роботі, залишити без розгляду.

В Ухвалі суду сказано, що позов залишили без розгляду опираючись на тривалість розгляду справи та зловживання позивачкою своїми правами. До тогож Антонець повторно без поважних причин не пришла на судове засідання .
  Також Вінницький міський суд Вінницької області залишив без розгляду і позов Івана Рибаченка про визнання  розпорядження про звільнення  та поновлення його на роботі.
Нагадаємо, що п'ятого травня 2014 року Тетяна Антонець була звільнена із посади головного лікаря Вінницької обласної дитячої клінічної лікарні за розпорядження Сергія Свитка, голови обласної Ради, у зв’язку із завершенням терміну дії контракту. Тогож дня у зв’язку із завершенням контракту Іван Рибаченко був звільнений із посади головного лікаря Печерської обласної лікарні відновного лікування.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Georgy Dmitriev

    А деньги возвратили?::))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:17 В Україні відзначають День піхоти ЗСУ. Історія, заборони та прикмети 6 травня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 29 квітня до 6 травня, які ви могли пропустити play_circle_filled 20:23 Учні сьомого ліцею на благодійному ярмарку зібрали 140 тисяч гривень на безпілотники для ЗСУ 19:42 ІТ-компанія допомагатиме Подільському зоопарку піклуватися про оленів, коней та орланів photo_camera Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 19:03 У Вінниці відзначатимуть 160-річчя Михайла Коцюбинського. Що саме запланували? 18:15 Субсидії на неопалювальний період: хто отримає автоматично, а кому треба переоформити 17:06 Оля Полякова долучилася до благодійного вечора, де зібрати сім мільйонів на потреби ЗСУ 16:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби 15:10 Можливі зміни: дати останніх дзвоників та екзаменів у 2024 році 14:30 «Найголовніше, за що ми молимося — за нашу Перемогу». У храмах Вінниці відзначають Великдень play_circle_filled photo_camera 14:25 Українські майстри розписали 800 писанок і встановили рекорд photo_camera 13:13 Нові сектори з пенсійних питань для МВС у трьох областях: де їх знайти 12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії 12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам 10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up