Вінницькій хіпі Богдан Совик може стати переможцем на шоу “Х-фактор”

Вінницькій хіпі Богдан Совик може стати переможцем на шоу “Х-фактор”
Вінничанин Богдан Совик пройшов до останнього туру Х-фактор. Він та його конкурент Костя Бочаров змагатимуться за перемогу у суперфіналі 26 грудня.

Нагадаємо, 35-річний хіпі із Вінниці Богдан Совик поїхав на Х-фактор. І отримав три “Так”.  Богдан потрапив до категорії «Старші за 25». Зірковим наставником вінничанина став Сергій Сосєдов. Вінничанин пройшов усі тури та завоював підтримку глядачів. Богдан уже виконав чимало композицій, вразив усіх танцями на столі у суддів, а також душевною піснею «Кедь ми прийшла карта». Крок за кроком вінничанин наближався до фіналу. Однак на шостому прямому ефірі Богдан ледь не вилетів з шоу.

Вчора, 19 грудня, відбувся фінал шоу Х-фактор. Змагалося на ньому троє учасників. Двоє із них пройшли далі у суперфінал. Це саме наш земляк Богдан Совик та одесит Костя Бочаров.

У фіналі Богдан виконав три композиції. Одну із них він заспівав дуетом разом з легендарною англійською співачкою Бонні Тайлер. Пропонуємо до вашої уваги виступи вінничанина на минулому прямому ефірі:

Відео дня

У підсумку вінничанина підтримали глядачі і він пройшов далі:

Тим часом  у офіційній групі ВК за Богдана просять активно голосувати його фанати:

-   ОТКРЫТЫ ЛИНИИ ГОЛОСОВАНИЯ! У нас неделя, для того, чтобы повлиять на ход событий. Для этого нужно отправить смс 07 на номер 7766 или звонок на номер 0-900-906-007! Богдан достоин победы как никто, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, якщо Совик отримає перемогу на шоу, він за виграні кошти придбає для своєї сім'ї будинок.

Суперфінал шоу транслюватимуть на СТБ 26 грудня о 19:00.

Довідка:  «Х-Фактор» — українська версія британського проекту The X Factor— музичного талант-шоу, основною метою якого є пошук і розвиток пісенного таланту конкурсантів. Всі конкурсанти обираються шляхом публічних прослуховувань.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Дарья

    У Богдана сильний конкурент, але думаю він все ж переможе.
  • Анонім

    позвоните за 20 гривен в поддержку хиппи - организатора конкурса заработают на вас - 1 звонок - 20 гривен !!!
  • Анонім

    так можна прямо зараз слати есемеску?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:55 Безкоштовна правова допомога для військових: куди і як звертатися у Вінниці 14:17 Затримали чоловіка з сімома кілограмами наркотиків на понад три мільйони гривень play_circle_filled photo_camera 14:14 Середня освіта стане 12-річною. Чого очікувати вінничанам від реформи — поговорили з Оксаною Яценко 13:50 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 14:45 Друга лінія оборони фортифікаційних споруд на Харківщині (Відео) 13:28 Герой з Мурованих Курилівців: військовий Олександр Беляєв нагороджений медаллю 12:00 Де у Вінниці 14 травня немає світла та води: адреси 11:10 Під цех, майстерню або склад: у Вінниці пропонують приватизувати комунальне приміщення (Новини компаній) 10:21 ЗСУ вчора знищили 212 безпілотників, 11 танків та 43 бойових броньованих машин ворога 09:45 День відкритих дверей! Запрошуємо у Вінницькій національний технічний університет (Новини компаній) 09:27 Вінниця прощається з воїном-добровольцем Дмитром Батюком 08:36 Сьогодні вітаємо Максима. Історія, заборони та прикмети 14 травня 08:30 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 08:10 Вакансії в Green cool, Грош та 85 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 23:36 За церковними канонами чи народними традиціями, як правильно вшановувати померлих 21:23 На Вінниччині проводи відзначають аж до Трійці. Історія та традиції поминальних днів photo_camera 21:01 Вісім фільмів про історію України та війну, які варто подивитися play_circle_filled 20:16 Гвардієць з бригади «Червона Калина» ремонтує зброю для побратимів на передовій play_circle_filled photo_camera 19:10 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 19:04 Без паніки: вінничан попереджають про роботи з підриву кар'єру play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up