Віктор Бронюк про «Партію Вінничан»: Нам тут жити! (Пресслужба «Партії Вінничан»)

Віктор Бронюк про «Партію Вінничан»: Нам тут жити! (Пресслужба «Партії Вінничан»)

Відомий вінничанин, артист, волонтер та громадський діяч Віктор Бронюк прокоментував останні політичні новини Вінницької області і підтвердив, що став одним із засновників «Партії Вінничан».

Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі.

«Друзі! Хочу розвіяти чутки. Я дійсно став одним із засновників «Партії Вінничан». Чому? Для чого це мені і для чого ця політична сила потрібна вам? Спробую пояснити…

Я об’їздив майже весь світ. Всю нашу країну, Європу, США тощо. Я мав і маю можливість переїхати жити і працювати в столицю.

Але я народився на Вінниччині, я тут живу, жив і буду жити. Тому мені не байдуже як і в яких умовах будуть жити мої земляки та мої діти.

Я, як і кожний з вас ходив на вибори, і в більшості випадків голосував, або особисто підтримував та обирав менше зло, або краще з того, що було в українській політиці.

Я як і ви часто вірив в порядність та обіцянки наших політиків.

Чому я вирішив з однодумцями створити «Партію Вінничан» і стати одним з її керівників?

Тому що я завжди несу відповідальність за те що роблю сам і за те що роблять мої колеги, тому що не хочу знову на виборах обирати менше зло, та робити вибір між корупціонерами та популістами на користь кращого з гіршого.

Тому що на майбутніх місцевих виборах вирішуватиметься подальша доля нашої області та нашого міста.

Тому що нам тут жити!

Тому що, я пишаються і хочу надалі пишатись тим, щo я ВІННИЧАНИН.

Тому що я хочу, щоб саме вінничани справжні патріоти єдиної, соборної незалежної України керували своїми громадами!

І щоб для цього вінничанам не потрібно було шукати “прохідні” партії, і грати за їх цинічним правилам, а самим стати суб’єктом політичного життя. В нашій країні це можливо лише шляхом об’єднання однодумців в політичну партію.

Ми створили таку платформу – вільну від грошей та інтересів олігархів, вільну від забаганок столичних лідерів, вільну від корупції та політичного пристосуванства, вільну від нав’язаних лідерів.

Як стати членом партії вінничан та кандидатом в депутати?

Насправді зовсім не складно.

Якщо у вас є ідеї і бажання працювати для розвитку Вінниці та Вінниччини, ми готові до співпраці. І це єдиний шлях для нас з вами, щоб починати зміни не на глянцевих листівках перед виборами, а реальними вчинками та діями вже сьогодні і на десятиліття вперед.

Запрошуємо до співпраці! Приєднуйтесь!»


Нагадаємо, нещодавно ми повідомляли, що “Партію Вінничан” створили Микола Філонов та Віктор Бронюк.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up