Фонтан та дитячий майданчик відкриють на Космонавтів весною 2017 року

Фонтан та дитячий майданчик відкриють на Космонавтів весною 2017 року
  • До кінця року мають доробити другу чергу проспекту Космонавтів (від Порика до Келецької)
  • Тут вже облаштували плиткою алею, встановили світильники та зробили велодоріжку
  • Навесні відкриють «родзинку» проспекту — фонтан на Келецькій

На реконструкцію другої черги проспекту — від вулиці Порика до вулиці Келецькій — загалом витратять 29,7 мільйонів гривень. Про це розповів виконуючий обов’язки директора департаменту капітального будівництва Ігор Кравець.

— Виконання робіт завершено на 90%. Встановили 32 нових опори із системою для підзаряджання мобільних пристроїв. Облаштували 106 світильників, що економлять до 40% живлення. По всій площі працює Wi-Fi. Також відновили пішохідні тротуари, облаштували їх новою плиткою, велодоріжка є, розширили проїжджу частину дороги для автотранспорту з підсиленням існуючого асфальтобетону. Завершуємо встановлювати лавочки, наразі їх облаштували 37, − розповів Кравець.

Незважаючи на негоду, будівельники влаштовують нові лавочкиЗа його словами, реконструкцію мають закінчити до кінця 2016 року. Але дитячий майданчик та фонтан на Келецькій відкриють весною 2017 року.

Відео дня

На вихідних "20хвилин" подивилося, що вже зробили на проспекті Космонавтів:

Previous Next

Окрім того, лавочки, які нещодавно встановили на другій черзі проспекту, вже почали іржавити. На це звернув увагу і очільник міста Сергій Моргунов, який зробив доручення — слідкувати за якістю лавочок. Нагадаємо, що на першій черзі Космонавтів лавочки за 16 тисяч покрилися іржею.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up