На Космонавтів встановили нові лавочки. Вінничани хочуть більше фонтанів

На Космонавтів встановили нові лавочки. Вінничани хочуть більше фонтанів
  • Реконструкція проспекту Космонавтів (від Порика до Келецької) розпочался в липні цього року
  • За цей час будівельники повністю змінили вигляд алеї
  • Новинка на проспекті — в деяких місцях встановили вже лавки
  • А вінничани, що гуляють тут кожен день хочуть ще пішохідний перехід і більше фонтанів

З жовтня, коли «20хвилин» були на проспекту Космонавтів, змін відбулося не так багато.

Початок другої черги Космонавтів (з Порика — авт.) хоча й вкладений плиткою, але лавок тут ще немає. Усі ліхтарі вже встановлені. Нагадаємо, що за проектом їх має бути 265. В деяких місцях поступово з’являється озеленення території.

Previous Next

Відео дня

Одна з новацій — по середині алеї з’явилися лавки.

Та навіть в такий похмурий день від Порика до Келецькою, по алеям, гуляють містяни.

Вінничанин Павло, який прогулювався з донькою по проспекту, побажав більше фонтанів:

— Хотілося б ще кілька фонтанів, які б приємно шуміли. Так, для душі, — розповідає Павло.

Вінничанки Ольга та Тетяна гуляють з дітьми по оновленому проспекту майже щодня. Кажуть, що задоволені роботою будівельників:

— Все круто — освітлення, нова плитка, лавочки. З’являється зелень, — розповідає вінничанка Тетяна.

— Але не вистачає ще переходу на Порика, між алеями, — додає вінничанка Ольга

Дійсно, дві частини проспекту розділени дорогою. Для переходу створені пішохідні переходи по обидва боки алеї. Але треба робити невеличкий «гак», щоб далі йти вздовж проспекту.

Робота біля фонтану на Келецькій не припиняється навіть у вихідний день. Зараз будівельники вкладають новий асфальт та займаються фонтаном.

Принаймні, тільки ця частина зараз обмежена стрічкою.

 
 

Нагадаємо, на початку липня цього року розпочалася нова реконструкція проспекту Космонавтів. На цей раз взялися за ділянку від Порика до Келецької. Тендер на виконання робіт отримало багатопрофільне приватне підприємство «Сфера». Усього витратять близько 26 мільйонів гривень, де 21,5 мільйон взяли з Державного фонду регіонального розвитку.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:36 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up