Війна за землю та знайомства у 90-х: важливе за 22 травня на 20minut.ua

Війна за землю та знайомства у 90-х: важливе за 22 травня на 20minut.ua
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали 22 травня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Шукали кохання, спонсорів і запрошення за кордон: як вінничани знайомилися у 90-х

Чверть століття тому не було смартфонів і соцмереж, але були газети і оголошення. Зібрали 70 коротких прикладів зі старих міських видань, які пояснюють, як і навіщо одні вінничани шукали інших.

Шукали кохання, спонсорів і запрошення за кордон: як вінничани знайомилися у 90-х

«Захоплюють» власні землі. АТОвці розбирають по 10 соток на полі, де сіє аграрний університет

Учасникам бойових дій видали земельні ділянки, вони їх оформили, але забрати у користування землю їм не дають. Люди зібралися на полі, яке обробляє аграрний університет, та самостійно виставили межі своїх ділянок. На місці події був наш журналіст, спостерігав за тим, що відбувається, і отримав коментарі сторін конфлікту.

Відео дня

«Захоплюють» власні землі. АТОвці розбирають по 10 соток на полі, де сіє аграрний університет

«Там неможливо проїхати»: водії просять прибрати круговий рух перед Староміським мостом

Кільцева розв’язка мала збільшити пропускну спроможність на жвавому перехресті. Проте за два місяці не всі власники авто відчули покращення. Вони просять повернути світлофори.

«Там неможливо проїхати»: водії просять прибрати круговий рух перед Староміським мостом

На Вінниччині судитимуть директорку школи. Що вона накоїла?

Слідчі 21 травня скерували до суду справу колишньої директорки школи, яка завдала істотної шкоди державі. Про це кажуть у відділі комунікацій поліції Вінницької області.  Жінці інкримінують службову недбалість. Слідство встановило, що 40-річна директорка своїми злочинними діями завдала інтересам Немирівської об’єднаної територіальної громади збитків в сумі понад 150 тисяч гривень.

На Вінниччині судитимуть директорку школи. Що вона накоїла?

У Вінниці включили гарячу воду, але не всім. Перелік котелень

«Вінницяміськтеплоенерго» повідомило про відновлення послуги з гарячого водопостачання на будинки, які отримують таку послугу від твердопаливних котелень.

— Завдяки оперативній роботі підприємства вдалось оперативно завершити планові ремонтні роботи на твердопаливних котельнях по вул. Баженова, 15 і по вул. Чумацька, 20 і відсьогодні, 22 травня, відновити послугу з гарячого водопостачання на будинки, які отримують послугу від них, — йдеться у повідомленні підприємства.

У Вінниці включили гарячу воду, але не всім. Перелік котелень

 

Читайте також:

Боротьба за воду та найбагатший депутат міськради: важливе за 21 травня на 20minut.ua

Тепло, але зі шквальним вітром: якою буде погода на вихідні

У Вінниці пройде благодійний хокейний поєдинок заради особливих дітей

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець Від читача 19:25 Допоможіть зібрати резервні підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України. 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up