В центрі Вінниці відкрили «Золоту підкову»…  в приміщенні синагоги

В центрі Вінниці відкрили «Золоту підкову»…  в приміщенні синагоги

В соцмережах виклали фото.

«У Вінниці на центральній вулиці в приміщенні синагоги відкрили зал гральних автоматів. Мені здається приміщення в комунальній власності, тому скоріше всього таке рішення приймала міська влада», написала вінницька активістка Таїса Гайда.

Варто зазначити, що фото закладу на ФБ виклав Женя Совінський

Відео дня

 «Синагога. Дім кустарів.Клуб. Філармонія. Синагога+Гральний зал!» - зазначив в дописі Евген.

Нагадаємо, що навесні минулого року частина гральних закладів Вінниці, де грали в «Золоту фортуну», тепер облицювали синіми вивісками із назвою «Золота підкова». Так назвали чергову державну лотерею, де люди програють гроші так само, як у Лотомаркетах.

Редакція запитала вінницьких нардепів, чи здатні вони вивести гральний бізнес із тіні або припинити його раз і назавжди через зміни до Законів. Що вони відповіли, читайте в публікації: "Гральні заклади перефарбувалися у синє. Нові назви, але старі власники".

Читайте також:

Оперативник: «У половині гральних закладів знали, що ми приїдемо з обшуком»
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Жора

    В городе Винница есть многоэтажки которые ограбили  в течении года 5 и более раз... Воры ограбили 5 и более квартир.. ))) В какой стране мира такое есть ?

    Возникает вопрос... За что получают зарплату мусора ?

    Жора reply Жора

    Если  в доме допустим 250 квартир... То что нужно  чтобы воры ограбили 249 квартир , и тогда мусора найдут вора ?   Короче пиздец полный ))))

    А так шоу и пипл хавает подкову )))  Главный клоун на шоу  сексот ГайдавФ
  • Жора

    Это шоу для  тех кто  не  шарит в чем дело....

    Сейчас в городе   бандиты и воры  грабят квартиры.... Мусора не ищут, или делают вид что ищут. А почему не ищут ? Да потому что бандиты и воры это   друзья тех бандитов которые сейчас стаи депутатами. Но если раньше бандиты и воры были   крышей и охраной у бандитов которые сейчас депутаты, то на сегодня депутатов охраняют уже нац гвардия и полиция. Но бандитам и ворам нужны деньги, а работать они не хотят, и не будут. Когда был у власти бандит Янык то он соблюдал понятия, а сейчас  барыги у власти допустили беспредел, и бандиты и воры что хотят то и делают. Ведь они знают что им ничего не будет. Последний пример как бандит прострелил ногу в суде менту , и ему ничего не было.

    Значит власти нужно шоу. Тут на помощь приходит  стукач ,сексот, аферистка, скандалистка  Таяф  Гайдаф . Цель одна чтобы люди не обращали внимание  на беспредел, а  хавали ПИПЛ ШОУ

    хахахахахахахахаха )))))))))))))))))))))))))))) и еще раз ха)
  • Алекс

    Синагога им.Лившица  "ЗОЛОТА ПІДКОВА" класно как и на 600 летия НЕБАЖЕНА ВАГІТНІСТЬ - СОЛОДКА МРІЯ МИ ДОПОМОЖЕМО 95 квартал просто стоит в сторонке и нервно курит а Зеленский пошел вешаться
  • Vladimir Molotov

    ну и где же эти "преславутые"народные дружины?!

    Жора reply Vladimir Molotov

    Днем они народн дружины,  а вечером грабят квартиры в городе. Им это все пох*й
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up