В дворі біля секс-шопу «Полуничка» сварились через старий туалет

В дворі біля секс-шопу «Полуничка» сварились через старий туалет
В редакцію 20minut.ua зателефонувала читачка і повідомила, що у її дворі робітники валять прибудинковий туалет не маючи на те дозволів. Жителі двору проти. Будинки в цьому районі старі і не у всіх мешканців вдома є туалет. На місці побував журналіст.

Жителі двору по вулиці Соборній, 40, що знаходиться біля магазину «Полуничка», з самого ранку зібрались на збори. Викликали міліцію, представників міської ради, ЖЕО та журналістів. Біля будинку до якого примикає туалет працюють кілька робітників. Валяється цегла. Двоє робітників знімають з туалету листи шиферу. Територія огороджена монтажним целофаном.
- Робітники без дозволу розвалюють туалет, який відвідуємо ми та ті хто до нас приходить, - розповідає вінничанка Валентина, яка зателефонувала в редакцію. – Це не громадський туалет, а прибудинковий. Ми писали у міську раду. Прийшла відповідь, що туалет у цьому році зносу не підлягає. Ніяких документів на демонтаж туалету нам ніхто не показує. Валити почали у вихідний день, щоб ніхто до них не приїхав.
За словами місцевих жителів туалет на вулиці їм не потрібен. Його давно перестали прибирати.

Previous Next

- Ми не проти, щоб його звідси прибрали, - каже одна із жінок. – Щовечора під нашими вікнами збираються шумні компанії. Ми хочемо, щоб власник, який викупив будинок і демонтує туалет, дотримав свого слова і поставив при в’їзді у двір ворота. Туалету вдома немає лише в однієї бабусі, яка зараз в лікарні з інсультом.
Жінка розповідає, що питання про демонтаж туалету піднімали вже кілька разів, але бабуся відмовлялась. Жителі навіть пропонували їй за свої гроші встановити туалет вдома і підвести каналізацію. Новий власник будинку не вмовивши бабусю на домашній туалет вдома привіз у двір біотуалет.
Коли зібрались люди робітники видзвонили власника будинку до якого примикає туалет, який приїхав майже одночасно з міліцією. Чоловік представився Андрієм.
- Ми нічого не демонтуємо, робітники займаються демонтажем стіни, яка впала, - розповідає Андрій. – Ми хочемо відремонтувати туалет. Мені не потрібно, щоб під моїм будинком воняло. Люди не проти. В дворі лише одній жінці це не подобається.
В минулому році журналіст виїжджав у цей двір тоді мешканці сварились з новим власником будинку за зрізані на підвалах замки.
- Валентина запропонувала мені купити в неї підвал, на який в неї немає документів, - Каже Андрій. – От вона зараз і пише у всі інстанції.
Previous Next

- Туалети ще у 2007 році були передані мешканцям в експлуатацію, щоб вони самі приводили їх у порядок, - розповідає інженер з житлово-експлуатаційного об’єднання Гелена Сидоренко. – Вони всі собі провели каналізацію, залишилась одна бабуся інвалід. Вона не може його привести у порядок. Для того щоб вирішити цей конфлікт потрібно говорити з людиною.
Працівники міліції, які приїхали на виклик, прийняли в учасників конфлікту заяви. Разом з представником ЖЕО попросили власника призупинити роботи до понеділка і оформити дозвільні документи.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • 8

    Центр Вінниці -це якесь гетто, там в багатьох будинках нема води і туалетів вже майже 200 років поспіль
  • Дарья

    Взагалі якась запутана історія, то їм потрібен туалет, то уже не потрібен. Одні кажуть одне, другі інше. Нехай спочатку самі визначаться.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up