У Жмеринці 11-річний школяр не повернувся до центру реабілітації

У Жмеринці 11-річний школяр не повернувся до центру реабілітації

У Вінниці знайшли зниклого хлопчика, який 12 листопада не повернувся зі школи. На пошуки дитини підняли по тривозі особовий склад поліції.

До поліції звернувся директор Жмеринського центру соціально-психологічної реабілітації для дітей, в якому проживав хлопчик, та повідомив про його зникнення.

— На пошуки дитини підняли по тривозі особовий склад місцевої поліції. Додатково до Жмеринського району виїхали ще п’ять автопатрулів з обласного центру. Поліцейські шукали дитину всю ніч, — розповів начальник Жмеринського відділу поліції Валерій Домбровський.

Лише наступного ранку близько сьомої години хлопця працівники жмеринської поліції відшукали на автовокзалі Вінниця. Хлопчик чекав на автобус та пояснив, що хотів поїхати до родичів у Калинівку.

Відео дня

— Наразі хлопчика передали до центру соціально психологічної реабілітації для дітей. З ним працюватимуть ювенальні поліцейські та психологи, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Втікач вже неодноразово тікав з дому у Вінниці, де проживав з батьками. А після поміщення до реабілітаційного закладу так само кілька разів залишав центр, не повідомивши дорослих.

Варто додати, якщо ваша дитина зникла – не втрачайте час, відразу звертайтеся до найближчого відділу поліції або телефонуйте на спецлінію 102. З початку року поліцейські розшукали 445 зниклих дітей. 

Опитування

Як ви оцінюєте роботу вінницьких патрульних?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up