У Вінниці проведуть виставку «Купуй Вінницьке»

У Вінниці проведуть виставку «Купуй Вінницьке»
Виставка «Купуй Вінницьке» та спеціалізована виставка «Продіндустрія» розташуються в експоцентрі Вінницької торгово-промислової палати. На відкритті нагороджуватимуть «Кращу торгову марку Поділля 2016».

Урочисте відкриття виставки «Купуй Вінницьке» відбудеться 17 лютого. Про це повідомляють у прес-службі ОДА.

Вчора, 12 лютого, пройшло засідання експертної комісії із визначення переможців обласного конкурсу «Краща торгова марка Поділля - 2016». Зараз члени комісії опрацьовують документи підприємств харчової та переробної промисловості та визначають переможців. На це в них ж час до 17 лютого.

Саме тоді, на відкритті виставки «Купуй Вінницьке» й відбудеться урочисте нагородження переможців конкурсу. Переможцям вручать Диплом «Краща торгова марка Поділля 2016» та Сертифікат на право використання логотипу конкурсу на офіційних документах, в рекламі та на самих товарах.

Відео дня

Нагадуємо, що переможцями конкурсу “Краща торгова марка Поділля -2015” стали 19 вінницьких підприємств та підприємців.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня 20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up