Цьогоріч дороги Вінниччини залишаться без ремонту

Цьогоріч дороги Вінниччини залишаться без ремонту
У планах Служби автомобільних доріг у Вінницькій області капітальних, середніх та поточних ремонтів на 2015 рік не передбачено.

Про це вчора, 26 травня, повідомив начальник служби Ігор Алексєєв.

Алексєєв розповів, що цьогоріч фінансування галузі таке ж як і у минулому році. Але через те, що ціни на матеріали виросли, коштів на ремонт доріг не достатньо.

На сьогодні, за словами чиновника, 1 кілометр капітального ремонту дороги коштує більше 10 мільйонів гривень.

Відео дня

Також він зазначив, що на поточний рік Укравтодор на експлуатаційне утримання доріг у Вінницькій області виділив 135,6 мільйона гривень та додав, що цих коштів ледве вистачає на ямковий ремонт дорожнього покриття.

Наразі дорожня служба засипала ями на 65% дефектної площі шляхів.

Читайте також: Дороги Вінниці відновлять за 22 мільйона гривень

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Дарья

    Виділяють, виділяють кошти на ремонт доріг, а толку ніякого, зробили б один раз якісний ремонт доріг, щоб вистачило на пару років і закрили б цю тему, а то поробили аби як, гроші розтранжирили невідомо куди і все. А все рано чи пізно вилазить боком, а коштів уже не має.
  • Анонім

    Поганому "дорожнику" завжди чогось не вистачає!
  • Анонім

    При Демішканах ВСІ дороги завжди ремонтувалися, а зараз...ГАНЬБА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Oleksandr Stoliarov

    Хай цей ставлєннік Гройсмана і псевдо-революціонер розкаже, чому в Чернівцях міст за документами введений в експлуатацію, а по факту побудований лише на половину? Де бабки, Ігоряша?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up