Такого житлового будинку у Вінниці ще не було. Premier Tower! (Новини компаній)

Такого житлового будинку у Вінниці ще не було. Premier Tower! (Новини компаній)

Скоро в районі кінотеатру «Мир» важко буде пройти, не піднявши голову вверх і не затамувавши подих. Тут зведуть 14-поверховий елітний будинок, що стане окрасою міста. І найбільш престижним місцем проживання у Вінниці.

Житловий комплекс називатиметься Premier Tower. Його будують на розі Келецької і Космонавтів, на місці колишнього ресторану «Кельце». Ви мабуть бачили, там ведуться демонтажні роботи. Уже скоро почнуть рити котлован.

Аналогів цій 14-поверхівці у нашому місті досі не було. Ні з точки зору архітектури і технологій, ні з точки зору комфорту. Усе обладнання в будинку буде від світових брендів. Уже зараз можна не сумніватися, що VIP-висотка стане однією з найбільш впізнаванних будівель Вінниці.

Перші два поверхи у Premier Tower віддадуть під торгівельний центр. Тут будуть магазини, супермаркет, ресторан, spa-центр та  хімчистка. У будинку облаштують двоповерховий підземний паркінг з доступом до ліфтів.

Площа квартир починається від 50 квадратних метрів і більше. Планування — вільне, ви зможете самі обрати кількість кімнат, їх розташування та розміри. Для зручності будинок розділять на три під'їзди. У кожному з них встановлять два великих ліфта.

При вході в кожний із під'їздів ви потраплятимете у вишуканий хол, оздобленням яких займатимуться найкращі дизайнери. Зовнішній вигляд холу підніматиме настрій, коли ви будете повертатись додому, і вразить ваших гостей.

Один з козирів Premier Tower — висота стелі у квартирах. Вона буде три метра. Це забезпечить вам відчуття вільного простору, особливо в сонячні дні.  Архітектори, що працювали над проектом Premier Tower, подбали про природне освітлення вашої оселі. У будинку багато вікон, більше ніж у звичайних багатоповерхівках. У кімнатах їх може бути два чи три.

Додайте до всього цього ще великі балкони та лоджії. Вам буде приємно на них виходити, Premier Tower знаходиться у одному з найкрасивіших районів Вінниці. Поблизу немає жодних промислових підприємств. Ніяка інша висотка не буде загороджувати вражаючий вид на місто. Уявіть, яку красу можна буде побачити з 10 чи 14 поверху.

Прямо під будинком знаходиться оновлена алея Космонавтів — місце для прогулянок та натхнення. Зовсім недалеко два великих міських парки — Дружби народів та Лісопарк. Від Вишенського озера (набережна якого також скоро буде реконструйована) Вас відділятиме приємна 10 хвилинна прогулянка.

Місце де побудують Premier Tower ідеальне і з точки зору інфраструктури. Поряд є все — торгівельні  центри, гіпермаркети, спортивні клуби, ресторани, кінотеатр. Тут же — школи і дитячі садочки. І це при тому, що район можна вважати тихим і затишним.  

У Premier Tower ви і ваша родина буде відчувати себе безпечно. Будинок і прибудинкова територія буде охоронятися в режимі 24/7. Вхід туди буде за спеціальними електронними картками. По всьому периметру будинку і в холах встановлять камери відеоспостереження. Паркінг також буде пильно охоронятися.

Звичайно у преміальному будинку буде і бездоганне обслуговування. Цілодобово працюватиме конс’єрж-сервіс, ви зможете замовляти собі у квартиру їжу з ресторану та інші послуги, а про чистоту у вашої домівці піклуватиметься клінінг-сервіс. Усе як у вишуканому готелі, тільки ваш номер величезний і він у вашій власності.

Про малюків, що житимуть у Premier Tower, також подбали. Для них побудуть ігровий майданчик та працюватиме дитяча кімната.

В будинку діятиме система очистки води, найсучасніші протипожежні технології та найкраще з доступних обладнання для підігріву приміщень.

Зводить Premier Tower «БМУ-6», надійний забудовник, історія якого почалася ще у 1953 році.  Він уже побудував у Вінниці два сучасних житлових комплекси на Карла Маркса — «Сімейний» та «Андорра». Земля, на якій будуть зводити вражаючу 14-поверхівку, уже у власності замовника. Тому для покупців немає жодного ризику. Схема купівлі квартири — максимально прозора.

Найвигідніше купувати житло у Premier Tower, заплативши одразу 100% вартості квартири. Але є також варіант розстрочки — на 12 і 24 місяці.

Будуватимуть Premier Tower два-два з половиною роки. Довго чекати на здійснення ваших мрій у новій розкішній квартирі не доведеться.

Телефонуйте за номером (‎068)644-77-77; (073)644-77-77 і вам нададуть інформацію про усі деталі стосовно придбання житла у Premier Tower.

Мешкати в такому будинку — це як розписатися золотою ручкою на папері, де великими літерами написано: «Життя вдалося».

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up