Сьогодні відключать світло у вінничан на 5 вулицях. Графік відключень у грудні

Сьогодні, 11 грудня, з 9 до 16 години планово відключать світло у мешканців п’ятьох вінницьких вулиць.
Сьогодні відключать світло у вінничан на 5 вулицях. Графік відключень у грудні

Як повідомляють у прес-службі ПАТ “Вінницяобленерго”, сьогодні знеструмлять вулицю Збишка, Фрунзе, Червоноармійську, Стеценка та Київську.

Згідно з повідомленням, світло виключать через те, що розчищатимуть трасу та технічно обслуговуватимуть відповідні ділянки.

Повний графік планових відключень на грудень

Відео дня

 
Коментарі (1)
  • Анонім

    На улице Хмельницкого шосе на 14. 12 небыло планового отключения электроинергии. Но электроэнергии не стало в 5 часов утра. Прочитавши на сайте 20 хвилин про плановое отключения электроэнергии мы ждали свет до 17. 00. Но в данное время это не произошло. В 18.00 мы начали звонить в соответствующие службы и нам обьяснили - что планового отключения небыло вообще, а произошла авария.

    У нас новорожденный ребенок и по этому это доставило нам большущий дискомфорт, так как у нас отопление Автономное в квартири за день стало +15 а к вечеру вообще +10. Мы забили тревогу и начали подымать все службы, которым можно было дозвониться. Нам пытались помочь чем только можно. Но проблема так и не решилась так как причина аварии на воздушной линии и проводить ремонтные работы в темное время суток запрещено. Не прочитавши бы не достоверную информацию редакции 20 хвилин. Мы бы вовремя обратильсь бы в аварийную службу и наш малюсенький ребенок так и находился бы в тепле и уюте.

    Спасибо редакции 20 ХВИЛИН за предоставленную дизинформацию и спасибо за столь экстремольные условия в течении течении полтора суток.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Вінниці за сьогодні

10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами 08:03 Сьогодні — Великдень. Історія, традиції та прикмети 5 травня 21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Скільки їсти і що краще не їсти взагалі, щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera 17:00 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 16:16 У 16-му ліцеї провели «Парад капелюшків» на підтримку українських військових play_circle_filled 15:12 Освітяни Калинівщини приготували для українських захисників майже три тисячі пасок photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Афіша та квитки на Moemisto.ua Афіша:
keyboard_arrow_up