Сьогодні відключать світло у вінничан на 5 вулицях. Графік відключень у грудні

Сьогодні, 11 грудня, з 9 до 16 години планово відключать світло у мешканців п’ятьох вінницьких вулиць.
Сьогодні відключать світло у вінничан на 5 вулицях. Графік відключень у грудні

Як повідомляють у прес-службі ПАТ “Вінницяобленерго”, сьогодні знеструмлять вулицю Збишка, Фрунзе, Червоноармійську, Стеценка та Київську.

Згідно з повідомленням, світло виключать через те, що розчищатимуть трасу та технічно обслуговуватимуть відповідні ділянки.

Повний графік планових відключень на грудень

Відео дня

 
Коментарі (1)
  • Анонім

    На улице Хмельницкого шосе на 14. 12 небыло планового отключения электроинергии. Но электроэнергии не стало в 5 часов утра. Прочитавши на сайте 20 хвилин про плановое отключения электроэнергии мы ждали свет до 17. 00. Но в данное время это не произошло. В 18.00 мы начали звонить в соответствующие службы и нам обьяснили - что планового отключения небыло вообще, а произошла авария.

    У нас новорожденный ребенок и по этому это доставило нам большущий дискомфорт, так как у нас отопление Автономное в квартири за день стало +15 а к вечеру вообще +10. Мы забили тревогу и начали подымать все службы, которым можно было дозвониться. Нам пытались помочь чем только можно. Но проблема так и не решилась так как причина аварии на воздушной линии и проводить ремонтные работы в темное время суток запрещено. Не прочитавши бы не достоверную информацию редакции 20 хвилин. Мы бы вовремя обратильсь бы в аварийную службу и наш малюсенький ребенок так и находился бы в тепле и уюте.

    Спасибо редакции 20 ХВИЛИН за предоставленную дизинформацию и спасибо за столь экстремольные условия в течении течении полтора суток.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Вінниці за сьогодні

17:03 Меланома у дітей: причини, фактори ризику та профілактика захворювання 16:37 Рятувальники отримали нову техніку та медикаменти від благодійників play_circle_filled photo_camera 15:56 Електроенергія по годинах: з'явився графік відключень на шість черг 15:03 «Потрібно поспішати жити»: захисник з позивним «Івасик» про життєві цінності Від читача 21:52 Підтримайте, будь ласка, петицію. Резервні голоси 🚨🚨🚨 14:21 У Хмільницькому районі під колеса легковика потрапив пішохід. Потерпілий у лікарні photo_camera 13:37 «Депортація досі триває». Історії трьох кримських татар, яких вигнали з рідних будинків photo_camera 13:13 Сьогодні — День боротьби за права кримськотатарського народу 12:16 Підстанція обленерго знеструмлена через падіння уламків ворожого безпілотника 11:57 Зірковий український комік Влад Шевченко вперше стане батьком 11:19 У Гайсині врятували 84-річну жінку та чотирирічну дитину з задимленого під'їзду 10:41 Гучно було і на Вінниччині: вночі ворог знову атакував нас ударними «шахедами» 10:27 Вінниця прощається із полеглим 23-річним воїном Олександром Лєсніком 09:15 Тульчинський захисник Денис Грінзіцький отримав «Хрест хоробрих» 08:27 Сьогодні вітаємо Христину та Павла. Історія, іменини та прикмети 18 травня 08:12 В завершальному матчі сезону «Нива» в гостях розгромила «Реал Фарму» 21:01 Військовий Василь Мусійчук отримав «Хрест хоробрих» з рук Головкома ЗСУ 20:25 Посилення мобілізації з 18 травня: до чого готуватися військовозобов'язаним, розповідає адвокат 20:09 Де отримати юридичну та психологічну підтримку жертвам сексуального насилля під час війни 19:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 18 та 19 травня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Афіша та квитки на Moemisto.ua Афіша:
keyboard_arrow_up