Почому свято? Ціни на плюш, валентинки та квіти

Почому свято? Ціни на плюш, валентинки та квіти
У перед день святого Валентина у Вінниці справжній бум на валентинки та квіти. 20minut з’ясовували у скільки вінничанам обійдуться привітання коханих.

- Все, що сьогодні не куплять завтра розберуть, - каже один з продавців квітів на Соборній. - Беріть тюльпани, сьогодні по 20 гривень.
Продавці розповідають, що ціни на квіти завтра, звичайно, виростуть, але не критично.
Сьогодні, 13 лютого, тюльпани та хризантеми продають по 20 гривень. Ціни на троянди різні: від 20 до 50 гривень. Неподалік торгують фіалками. Вони коштують по 50 гривень.
У торгових центрах валентинки та плюшеві медведі - найходовіший товар. Спеціально для цього навіть встановили тимчасові місця продажу.
- Валентинку можна купити і за 50 копійок, і за 50 гривень, - розповідає одна з продавців. - Все залежить від того скільки ви готові витратити.

Біля прилавків з валентинками людей багато. Черга затримується, бо покупці довго обирають.
- Мені такі валентинки не подобаються, - каже вінничанка Вікторія. - Це якась циганщина: червоні, обліплені блискучим. Краще вже медведика плюшевого купити, або щось з хендмейду.
Плюшевих медведів на вітринах теж багато. Найдешевші від сотні гривень.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Да, багато роз не накупишся за 50 грн.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up