Південно-Західна залізниця відмовляється виконувати накази Укрзалізниці

Південно-Західна залізниця відмовляється виконувати накази Укрзалізниці
Південно-Західна залізниця відмовляється виконувати наказ в. о. гендиректора "Укрзалізниці" Максима Бланка про звільнення керівного складу ПЗЗ.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби ПЗЗ - повідомляє "Українська правда"

В заяві йдеться, що колектив відмовляється виконувати накази Бланка, бо вважає їх "незаконними".

"Враховуючи той факт, що злочинним керівництвом "Укрзалізниці" видаються незаконні накази, з даного часу трудовим колективом Південно-Західної залізниці не приймаються до виконання накази та розпорядження УЗ", - йдеться в заяві.

Відео дня

Таке рішення у ПЗЗ мотивують статтею 60 Конституції, "якою встановлено, що ніхто не зобов'язаний виконувати явно злочинні розпорядження чи накази".

"Одномоментне звільнення керівного складу залізниці призводить до зупинення діяльності Південно-Західною залізницею, оскільки до компетенції звільнених осіб належить виключне право прийняття наказів та розпоряджень, що забезпечують безперебійне функціонування залізниці", - обурюються в ПЗЗ.

В заяві йдеться, що "створення, реорганізація, ліквідація та визначення територіальних меж залізниць, призначення і звільнення їх керівників здійснюються рішеннями Кабінету Міністрів за поданням центрального органу виконавчої влади в галузі транспорту".

Нагадаємо, 4 березня Уряд відсторонив від виконання обов'язків директора Південно-Західної залізниці Олексія Кривопішина і просить правоохоронців порушити проти нього кримінальну справу, 19 березня в. о. генерального директора "Укрзалізниці" Бланк звільнив керівний склад ПЗЗ.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Місцевий

    ПОВТОРНО пишу, директор Південно-Західної залізниці  був наш земляк, депутат Вінницької обласної Ради Олексій Мефодійович  Кривопішин 29.10.1955 року народження. А Південно-Західна залізниця, була і є повністью корумпована під його керівництвом. Коментарі БЕЗПІДСТАВНО  видаляти не потрібно, бо буду їх направляти Олександру Човгану.

    Анонім reply Місцевий

    А Жмеринське керівництво мало бере хабарів,приймають на роботу черговими станцій тупих,які на малих станціях розібратись не можуть.дзвонять до колег і просять виправити ситуацію,диспетчера приховують все,бо беруть теж хабарі, ЛЮБІНІН  породив таку корупцію що страх,за посаду чергового 2 тис. доларів,а не думають коли їх відробити,а саме страшніше.що приймають тупих.Його зам БОГІНСЬКИЙ воопще страх втратив,бере хабарі за все.Гнати їх треба і під суд віддавати.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня 20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up