Перед Укртелеком будують торгово-офісну будівлю

Перед Укртелеком будують торгово-офісну будівлю
«З 23 по 24 березня в центрі Вінниці біля будівлі Укртелекому, що на Соборній, 10, відокремили територію бетонними блоками. Захопили навіть тротуар, пішоходам залишилось всього 2,5 метра! Цікаво, що відбувається?»

Таку новину в рубриці “Від читачів” розмістив хтось із вінничан. 
Як розповів журналісту RIA головний архітектор міста Олександр Рекута, інформацію щодо планів забудовника можна прочитати на інформаційному щиті, який має бути на місці забудови. У свою чергу він додає, що інвестор має необхідні дозволи, а ділянка свого часу була взята в оренду через аукціон.

Як уточнили в департаменті комунального майна, за користування ділянкою інвестор платить 81 тисячу гривень на рік, не рахуючи індексацію.
- Право оренди  було продано в липні 2013 року, термін оренди – до 2023 року, - каже директор департаменту Ігор Шутак.
Площа ділянки – 650 м кв. Призначення – торгово-офісна будівля, висотність якої має не перевищувати 3-4 поверхи.
За будівництвом біля Укртелекому обов’язково прослідкують журналісти RIA.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Анонім

    було б непогано почути у Вінницькому телебаченні коментарі тих хто узгоджував це будівництво і давав відповідні дозволи! А ще дійсно, ну дуже цікаво що це за ціна 80 000 грн за рік, в центрі міста! Та ще до 2023 року. Це смішно просто! Нічого не бояться! Ну просто не потрібно бути спеціалістом і працювати десь у відповідній сфері щоб побачити що тут хтось комусь мастив щей так щедро помастив!
  • Смайлик

    все это время там машины припаркованные стояли и всем было всеравно, а сейчас паника. меряют бегают

    Анонім reply Смайлик

    дійсно стояли інколи машини, але там був тротуар! Вранці наприклад по ньому ну дуже багато людей ходять, хто на роботу хто на навчання. А тепер зробили тунельчик, по якому доречі навіть одна матуся з коляскою не проїде, тому як люди навпроти будуть також йти.

    І не забуваємо про велосипедистів яких у нас з кожним роком все більше і більше (і маленькі і дорослі) які також їздили цим широким (шикарним) тротуаром. Адже по дорозі та щей на соборній не всі поїздять (задавити можуть наші "вічливі" водії, стосується тільки хамів нормальних прошу ігнорувати бо в нас і нормальних багато!) так що не треба тут ля-ля!

    Смайлик reply Анонім

    тонели делают для вашей же безопасности, подобное на театральной никого не трогало вродебы, а стояло там очень долго.



    а веловоды пусть определяться сначала, где они ездят. Им выделяли-выделяли тротуар, а они как ездили по проезжей части, так и ездят. И быкуют при этом.
  • lvlind

    А когда происходил аукцион, и кто на нем участвовал? За 81к в год и я хочу там орендовать землю. Как для центра города - это почти бесплатно.
  • Смайлик

    ах, всеголишь 2,5 метра!!!! 5 рожалок с колясками в ряд не влезут жеж!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 29 квітня до 6 травня, які ви могли пропустити play_circle_filled 20:23 Учні сьомого ліцею на благодійному ярмарку зібрали 140 тисяч гривень на безпілотники для ЗСУ 19:42 ІТ-компанія допомагатиме Подільському зоопарку піклуватися про оленів, коней та орланів photo_camera 19:03 У Вінниці відзначатимуть 160-річчя Михайла Коцюбинського. Що саме запланували? Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 18:15 Субсидії на неопалювальний період: хто отримає автоматично, а кому треба переоформити 17:06 Оля Полякова долучилася до благодійного вечора, де зібрати сім мільйонів на потреби ЗСУ 16:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби 15:10 Можливі зміни: дати останніх дзвоників та екзаменів у 2024 році 14:30 «Найголовніше, за що ми молимося — за нашу Перемогу». У храмах Вінниці відзначають Великдень play_circle_filled photo_camera 14:25 Українські майстри розписали 800 писанок і встановили рекорд photo_camera 13:13 Нові сектори з пенсійних питань для МВС у трьох областях: де їх знайти 12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії 12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам 10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up