Офіційна Росія бреше, що бандерівці в Вінниці забирають гроші та золото у росіян

Офіційна Росія бреше, що бандерівці в Вінниці забирають гроші та золото у росіян
Міліція та Міністерство закордонних справ(МЗС) України спростували повідомлення МЗС Росії, про те що бандерівці в Вінниці забирають золоті прикраси і гроші в пасажирів, які на їх вимогу показують російські паспорти

Провокаційне повідомлення МЗС Росії розповсюдили більшість російських та українських інформаційних порталів. Історію про безчинства людей в формі Української повстанської армії прочитали сотні тисяч людей. Що викликало неабиякий резонанс.

Міліція каже, що була звичайна крадіжка

Як повідомили у прес-службі лінійного відділу міліції Південно-Західній залізниці нестандартна подія дійсно була, але далеко не та, про яку написали на сайті МЗС Росії.

Відео дня
> Повідомлення про крадіжку грошей в пасажирки поїзду надійшло до міліції 21 березня о 07.13 на станції Вінниця. Громадянка Росії їхала поїздом № 65 “Москва-Кишинів”. В жінки пропали 140 доларів США та 10 тисяч російських рублів.

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група міліції. Стоянка поїзда всього п’ять хвилин, тому міліціонерам довелося відпрацьовувати отриману інформацію під час руху до станції Жмеринка. 

У потерпілої прийняли заяву про крадіжку та опитали можливих свідків події, адже жінка не знала хто саме у неї вкрав гроші. Встановити крадія міліція на місці події не змогла.

Крадіжку сумочки з грошима та документами міліція попередньо кваліфікує за частиною першою статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, тобто 

таємне викрадення чужого майна). Заява про злочин була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі проводяться слідчі дії та встановлюються особи, причетної до скоєння злочину.

Тим часом директор департамент інформаційної політики МЗС України Євген Перебийніс заперечив факти того, що в росіян в поїздах відбирають майно, а міліція відмовляється приймати від пасажирів заяви про злочин.

Нагадаємо, що 24 березня 2014 року на сайті МЗС Росії з’явилася інформація про про те що в Україні “відновлюється анархія”. Чоловіки в формі вояків Української повстанської армії заходять в поїзди та перевіряють документи. У тих пасажирів, які показували паспорт громадянина Росії, відбирали гроші та золоті прикраси.

Читайте такожРоссийский МИД растрезвонил, что в Виннице грабят поезда

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (27)
  • Anonymous

    А там глядиш и тобой займутся?
  • Anonymous

    На России верят в различные ужасы про Украину Так им проще не замечать ужасы в собственной сране...
  • Anonymous

    Там ще якийсь "оголошує вендету" Авакову...
  • Anonymous

    Ярош, а там глядишь и Чумак. Тягнисрак опять же. Ещё есть кем заняться. Но тенденция хорошая.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) 08:25 Сьогодні вітаємо Петра та Тимофія. Історія та прикмети 3 травня 21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці photo_camera Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera 15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня 14:17 Три учениці здобули перемогу на Міжнародному конкурсі з української мови photo_camera 13:13 Спорт і підтримка ЗСУ. У центральному парку провели забіг з благодійною метою photo_camera 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі 11:32 На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up