Одруження в оновленій залі РАЦСу: показали новий інтер’єр у пастельних тонах

Одруження в оновленій залі РАЦСу: показали новий інтер’єр у пастельних тонах
Фото зі сторінки Наталі Сандул у ФБ
  • Зал Урочистих подій у Вінницькому міському ДРАЦСі оновили та осучаснили. Чи подобається вам новий інтер’єр?

Вінницькі дизайнерки Світлана Бурдейна та Наталі Сандул допомогли перевтілити та оновити Залу Урочистих подій у Вінницькому ДРАЦСі.

— Якщо раніше зала мала червоне та золоте забарвлення, то тепер інтер'єр у пастельних відтінках, саме таке було побажання керівництва ДРАЦСу. Головним акцентом зали стало панно з тризубцем та калиною, які є символікою України. І так, як бюджет був обмежений, потрібно було правильно організувати процес ремонтних робіт, — розповідає дизайнерка Наталі Сандул.

Світлина від Натали Сандул.
Фото зі сторінки Наталі Сандул у ФБ

Стіни пофарбували, підлогу замінили на вінілове покриття, тому що попередня підлога реставрації не підлягала.

Відео дня

Світлина від Натали Сандул.

За словами Наталки, старий стіл вирішили залишити, його відреставрували та пофарбували в білий колір.

Також зробили акцент на стелі.

Світлина від Натали Сандул.

— Змонтували короба з підсвіткою по периметру, а кожну люстру відокремили глянцевою натяжною стелею, яка надає приміщенню яскравості та святковості! Варто відзначити, що люстри завершують розкішний ансамбль Урочистої Зали! Приміщення стало легким, світлим та святковим! Сподіваємось, що оновлена зала для Урочистих подій буде приємним спогадом для молодят, їхніх батьків та друзів! Адже це — щастя бути сім'єю! — зазначає дизайнерка.

Світлина від Натали Сандул.

Опитування

Чи подобається вам новий інтер’єр?

 

Читайте також:

«Весільний серпанок» або «Панно життя». Що відомо про мозаїку РАГСу Вінниці?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (48)
  • Аліна Дика

    Красиво зробили👍🏼
  • Каріна Матящук

    Нарешті
  • Iryna Melnyk

    Не вистачає червоної скатернити😔 як для радянської епохи то дуже стильно, як для сучасної то виникає питання "І за оте(дизайн) ще гроші платили?"
  • Татьяна Луговая

    Очено круто)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up