Найєм:Гройсман відмовився очолювати Кабмін, бо "забракували" Андрія Реву

Найєм:Гройсман відмовився очолювати Кабмін, бо "забракували" Андрія Реву
Спікер Верховної Ради Гройсман відмовився очолювати Кабмін. Зокрема, через те, що до нового складу уряду не погодили іншого вінничанина - Андрія Реву.

Про це у своєму ФБ повідомив депутат від БПП Мустафа Найєм. Останні тижні Гройсмана розглядали як основного претендента.

За словами Наєма, спікер не захотів переходити на роботу в Кабмін через те, що у процесі переговорів не були виконані його умови.

Найєм зазначив, що Гройсман просив узгодити кандидатуру Андрія Реви на посаду очільника МОЗ або Мінсоцполітики; а Олександра Саєнка – на міністра Кабміну.

Відео дня

"На ці умови не пішли. Наразі Гройсман відмовився від посади прем’єра. "Народний фронт" пішов думати", - додав депутат. 

Спикер парламент Владимир Гройсман отказался от поста премьер-министра после переговоров с президентом страны Петром Пор...

Опубликовано Mustafa Nayyem 11 апреля 2016 г.


Окрім того, за словами політика, Гройсман просив призначити Максима Нефьодова на посаду голови Мінсоцполітики (як альтернативу Реві), а Володимира Кістіона (колишній заступник Гройсмана на посаді мера Вінниці) зробити віце-прем’єром.

Також Гройсман виступив проти кандидатур Віталія Ковальчука та Ігоря Райніна на посаду першого віце-прем’єра.

Найєм зазначив, що наразі перемовини щодо Кабміну відклали до ранку.

Як відомо, раніше УП повідомляла, що голова АП Борис Ложкін відмовився переходити на роботу в Кабмін.

Володимир Гройсман до останнього часу був основним кандидатом на посаду прем'єр-міністра.

10 квітня глава уряду Арсеній Яценюк оголосив про свою відставку. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (33)
  • Левадный Олегъ

  • Анонім

    Тепер Вінницю зненавидять. Таак само, як було з Донецьком. Соромно, за таку владу з середньою освітою.

    Анонім reply Анонім

    Вінниця, щороку покращує свої показники як економічного розвитку, інфраструктури так і для життя пересічного містянина. Ви були у Донецьку до 2014 року??? Бачили як там люди жили??? Поки ще не пізно змінюйте прописку, білет у луг........нію навіть допоможу оплатити, там таких прибацаних вистачає.
  • Анонім

    влада вінницьких??

    Анонім reply Анонім

    да. жаль, что пишут их винницкими..они ж себе свои...
  • Цымбалюк Евгений

    Если ему помогут и не будут ему мешать с верху,Я думаю толк будет!

    Адрей,ты сам чего добился в своей жизни?Что? Ничего?Значит завали уздечко!

    Человек Винницу на ноги поставил,а ты базаришь бурса!

    Анонім reply Цымбалюк Евгений

    поставил за деньги Порошенка

    Анонім reply Цымбалюк Евгений

    ну і що він поставив на ноги? ровен,  продіуса,  кармеліту, готу й вже с німі? ???

    Анонім reply Цымбалюк Евгений

    От ты вышивата, едрен батон Чел-век пол Винницы спи-дил, а не на ноги поставил. Со своей шайкой, торговали землями, разрешениями-позволениями. На своих отписывали за дешево на чужих за дорого, Списал себе самые козырные площади города под торговые центры, позволял подминать бизнесы других людей при помощи гос.аппарата, под лозунгами реформ и преформатирований, так же дербанил. Потом эти бизнесы появлялись еще раз, поддерживаемые из бюджета, в обертке красивее. Гос.закупки так же на фирмах своих людей. Поставил он красивые таблички-указатели разве что, для лупарей народных, которые за эти таблички и фонтаРошечки потом слюнями брызгаются. Все значимые финансовые потоки города ушли под нужных людей. Бюджетная сфера города находится на службе в формате неофеодализма, причем практически идеального. Не согласен - пшел на. Еще 100 лох.в за тобой в очереди стоят.



    "Если ему помогут и не будут ему мешать с верху,Я думаю толк будет!"

    Думаешь это не одна бригада?Или может образ мышления у них разный? Ну-ну..думай дальше. Мне бы твою уверенность в людях, мужиг.

    Анонім reply Анонім

    Краще було б, щоб все с...в, щоб Ви їздили по кот..нах, на сараях, і так же пиз...ли, як наразі. Мені дивно до мера Гройсмана багато було зроблено????? Я побував у багатьох містах України, і я особисто гордий за своє місто, за те що тут зроблено, а Ви надалі нийте і жуйте соплі і розказуйте. що все плохо-плохо, всі крадуть, а я красавчик, я стільки для свого міста зробив, я чесний, я патріот ......

    Анонім reply Анонім

    Заткнули мелочью глаза, как л.хам, а Вы и радуетесь. На его месте можно в 5 раз было сделать, за то время, что был на посту, только для этого нужно было быть честным и ратовать за город, но таких у нас пока во власть не приходило. Одни совковые в.рюги.

    Анонім reply Анонім

    Так чому Ви нічого не зробите???? Що Ви особистого для цього зробили???? Чому Ви нічого не організували, не добилися чогось??? Конкретно розкажіть, що Ви зробили у своєму житті, для громади, чи хочаб спробували зробити??? А коли до влади такі чесні як Ви прийдуть???

    Анонім reply Анонім

    а можна трохи про свої здобутки? хочеться знати героїв...

    Анонім reply Анонім

    І доречі гарно відповідати запитанням на запитання. Де Ви побачили, що я чимось хизувався, чи я говорив, що я багато що зробив для міста. Ви занили, що все погано, все пропало, кругом одні бандити, злодії, що всі усе крадуть, дерибанять, а з Вами забули поділитись, от і обідно стало

    Анонім reply Анонім

    Так я ж не ною як Ви, що все погано, що всі крадуть, а я такий чесний, що у місті нічого не робиться тільки лохам очі замилюють, це ВАШЕ твердження, Ви такий чесний і праведний і якби керували містом ВИ отримували зарплату у 1000 евро пенсію в 500, щось по типу того
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:02 На Жмеринщині чоловік спалив плантацію малини. Йому загрожує до шести тисяч штрафу 19:03 За добу на Вінниччині рятувальники ліквідували три пожежі в автомобілях 18:03 Вінничани можуть отримати безкоштовні консультації дерматолога та психолога 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 14:45 Друга лінія оборони фортифікаційних споруд на Харківщині (Відео) 17:22 Що може бути після укусу кліща, розповідає інфекціоніст 17:01 Андрій Руденко очолив відділ державного нагляду Укртрансбезпеки 16:59 Сержантка Тетяна Харченко з Вінниччини — одна з найкращих медсестер України 16:05 У Вінниці перекрили канал надходження наркотиків до тюрми photo_camera 16:00 Сезонна алергія: як полегшити життя в період цвітіння (Новини компаній) 16:00 «Пекельний біль розриває серце»: У Браїлові відкрили Алею Героїв і вручили ордени матерям полеглих синів 15:15 «Ми зробили повністю автономні дрони»: вінницькі розробники підняли в повітря свій перший рій з FPV play_circle_filled photo_camera 15:11 На війні загинув військовий з Козятина Максим Корнійчук 14:55 Безкоштовна правова допомога для військових: куди і як звертатися у Вінниці 14:17 Затримали чоловіка з сімома кілограмами наркотиків на понад три мільйони гривень play_circle_filled photo_camera 14:14 Середня освіта стане 12-річною. Чого очікувати вінничанам від реформи — поговорили з Оксаною Яценко 13:50 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 13:28 Герой з Мурованих Курилівців: військовий Олександр Беляєв нагороджений медаллю 12:00 Де у Вінниці 14 травня немає світла та води: адреси 11:10 Під цех, майстерню або склад: у Вінниці пропонують приватизувати комунальне приміщення (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up