Націоналісти закликають скасувати концерт «Время и Стекло»

Націоналісти закликають скасувати концерт «Время и Стекло»
  • Цієї середи, 13 березня, має пройти концерт гурту «Время и Стекло».
  • Його закликають скасувати активісти зі «Студентської Свободи Вінниччина».
  • Причина — гурт виступає у РФ, що на думку націоналістів, зашкодить патріотичному духу на Вінниччині.

Незабаром, в Будинку офіцерів, має пройти концерт гурту «Время и Стекло». Виступ музикантів закликають скасувати представники «Студентської Свободи»,

«Учасники цього гурту з 2015 року не менше 20 разів виступали в Російській Федерації — країні-агресорі, яка окупувала Крим і частину Донецької та Луганської областей, спонсорує сепаратистські утворення «ДНР» і «ЛНР», а громадяни якої щодня вбивають наших співвітчизників.», — йдеться у повідомленні на фейсбук-сторінці націоналістів.

У тексті активістів також йдеться про випадок, який стався 2 липня 2017 року під час виступу в Анапі, де учасник гурту Олексій Завгородній звернувся до слухачів зі словами «вы будущее поколение нашей страны».

Відео дня

«Це змушує задуматись, громадянином якої країни виконавець себе вважає, — пишуть активісти у фейсбуку. — Вимагаємо проявити патріотичну позицію та скасувати концерт 13 березня 2019 року гурту «Время и Стекло» у місті Вінниця. Розваг на крові не може бути в жодній цивілізованій країні».

Повністю повідомлення «Студентської Свободи» можна прочитати за цим посиланням.

Читайте також:

Фото: moemisto.ua

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (64)
  • Sofiis

    Знаєте я навіть не знаю що сказати чи це сміх чи ганьба а може і жах.Звісно вони співають на русійській мові але вони і були в голосі і в нас виступали.Виникає сумнів  що як говорив
    Олексій ви наше майбутнє покоління що ж він мав на увазі знає лише він!Тому я навіть в шоці😐😐😐😐😯😯😯
  • Вася

    Скільки їм відстебнула ця група "Час та Скло?"
    Реклама - чудова.. Вміють же наші пін.сі працювати!

    тв reply Вася

    "час та скло" ?? серйозно? ти всі групи будеш перекладати? red hot chili peppers називаєш червоний гострий перець чилі?

    Вася reply тв

    Перекладуй, не перекладуй, а ще питання - хто платив цим "активістам", чи не сам гурт (перепрошую - група). реклама непогана!
  • Україна

    Хай забороняють і пікетують тих, хто при владі і мають бізнес в Росії.
  • Валерий Коп

    Багато ще вати тут.

    Це яким лайном потрібно бути, щоб себе так не поважати... Таке відчуття, що у таких людей у голові тільки одне,-"серірє рюске царь і мішебрать'я нам в глоткі мі адін нарьод і вас любім".

    Таня reply Валерий Коп

    Росія і Україна навічно один народ, а нацисти виповзають із смітника історії і туди ж будут викинуті геть.

    Krot reply Таня

    Ага, про вєжлівих любей тобі дєд з бабою те саме розказав?

    Вася reply Krot

    Кричати зиги -  Слава Бандері - це ще не значить Любити Україну

    Валерий Коп reply Валерий Коп

    Але цих гнид ми виведемо!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up