Як ви ставитесь до заробітків в Росії? Вінничани про Євробачення, гроші, мораль та війну

Як ви ставитесь до заробітків в Росії? Вінничани про Євробачення, гроші, мораль та війну

Запитали вінничан, чи допустимо зараз українським артистам їздити на заробітки в Росію. А що думаєте ви? Свої варіанти залишайте у коментарях.

Богдан (28), інженер:

- Відбір до Євробачення не дивився, але читав в інтернеті про те, що сталось із співачкою Марув. На мою думку, виступи українських виконавців у Росії дискредитують нашу країну і показують не найкращу сторону артистів.
 

 

Відео дня

Оксана (27), декретна відпустка:

- Вважаю правильним, що Марув не поїде представляти нашу країну на Євробачення. Просто уявіть собі ситуацію, що десь за кордоном у неї так само беруть інтерв’ю, а вона каже, що у нас немає конфлікту з Росією. Як це розуміти?
 

Антоніна (65), пенсіонерка:

- Це все справа артистів, які виступають. Вони артисти і заробляють гроші для нашої держави, щось в неї вкладають. Просто нехай виступають достойно, "з головою" і нічого лишнього там не кажуть і не роблять.
 

 

Валерій (60), робітник:

- Ставлюсь до цього погано. Як можна там виступати, коли бомбардують Донецьк? Артисти мають відмовлятись від цього. Звичайно вони втратять заробітки, але це неминуче. Просто зараз важкі часи, від цього нікуди не дінешся.

 

Анна (29), економіст:

- У принципі, це нормально, адже це їх заробіток і вони можуть заробляти,
де хочуть. Політика політикою, війна війною, а це їх робота. Заробітчани
їздять у різні країни і ніхто їм нічого не каже. Кожен заробляє, як може.
 

 

Ігор (28), менеджер:

- Ставлюсь до цього досить негативно, тому що на території України
мають виступати тільки українські виконавці. Можливо, в майбутньому буде
ситуація, коли буде круто, коли в нас також виступатимуть росіяни.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (69)
  • Оксана

    Більша частина, навіть більше половини наших українців живуть за правилом, мені добре, я маю де заробити всі мені по барабану. Багатодітні родину висилають з квартири за борги, ніхто не допоможе, не заступиться, бо йому Добре,  його ж не висилають.  А ця родине проживає лише на допомогу на дітей, і нікого не цікавить ніяке питання. Попробуйте образити циган,  або грузина, злітають всі на захист, тому що це наш брат, а він його перший раз бачить. А наш українець-навіть не можу підібрати слів...

    Вася reply Оксана

    Чомусь заробляти за кордоном стидно, а бути депутатом із довідкою про слабоумство  - ні.
  • Оксана

    Чому питання підняли лише про артистів. А прості пересічні громадяни, тисячами працюють  в РФ, доглядають за дітьми, за людьми похилого віку. Заробляють собі не на крові загиблих дітей, податків також не спачують. На кордоні мабуть фіксуючи скільки разів на рік і на який термін відповідний громадянин України перетинає кордон,  і ніхто нічого не робить все дозволено. Адже вони також працюючи у державі агресора. В нас такий народ, самий паскудний у світі, звичайно не всі, є відсоток добрих і порядних, але їх десятки а не тисячі.
  • Олексій

    Обережно, висока концентрація "ми же братьев!"
  • куба

    maruv вибрав народ України,а ми знаєм що єдиним джерелом влади в Україні є народ.А на росії заробляти повинен спочатку кожен відмовитись,як депутати чи президент чи дядько вася із села,а не бути псевдопатріотом,а завтра зібрав речі і поїхав в москві будувати доми.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up