На проспекті Космонавтів уже можна підзарядити смартфон чи планшет

На проспекті Космонавтів уже можна підзарядити смартфон чи планшет
У Вінниці добігають кінця ремонтні роботи на проспекті Космонавтів. Нещодавно його обладнали USB-розетками. Місцеві мешканці задоволені, кажуть, що будуть користуватися.

Новенькі ліхтарі з USB-розетками для підзарядки смартфонів чи планшетів з’явились на проспекті Космонавтів у Вінниці. Працюють гарно, при під’єднанні пристрою індикатор підсвічується червоним світлом.

- Дуже файно, мені подобається, - каже мешканець у поважному віці Вались Глива. – Якщо не ми, то діти будуть користуватися.

Камери відеоспостереження будуть наглядати за збереженням нового обладнання.

Відео дня

- Тут ще потрібно доставити лавочки та урни для сміття, встановити відеокамери та Wi-Fi, - сказав міський голова Сергій Моргунов. - На наступний рік ми передбачаємо в бюджеті міста кошти на реконструкцію другої черги проспекту Космонавтів від Порика до Келецької.

Як відомо, у середині вересня розпочалась перша черга реконструкції проспекту Космонавтів. Початок робіт став можливим після траншу, який отримало місто з Фонду регіонального розвитку. Бюджет реконструкції складає понад 9 мільйонів гривень. Зараз завершується оновлення проспекту довжиною у 468 метрів – від площі з літаком до вулиці Порика.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Дарья

    Багато таких розеток встановили? Тепер головне, щоб вони там як найдовше протримались.
  • Анонім

    Я живу рядом и я рад что сделали очень красивый и ухоженный проспект, гуляю с ребёнком каждый день. То что камер натыкали на каждый столб- ну я не бухаю и не дебоширю , так что мне всё равно. Не могу понять гнев людей ? красиво же ! деньги потратили - ну и слава богу что делают что то , а не всё разворовывают.
  • Анонім

    гланое чтоб селюки не поломали как всегда!

    Анонім reply Анонім

    ось такі, як ти і ламають...

    Анонім reply Анонім

    Я думаю так же как и пан, и не значит что я буду ломать их. Я видал паталогическое быдло, которое дня не может прожить чтобы что-то не обосцать или не поломать. Увы, закона о "Трудовом перевоспитании имбецилов" у нас пока что нет.
  • Анонім

    Жрать реально нечего людям...Платежку получил вот на тысячу гривен,думаю как дальше...

    " Тут ще потрібно доставити лавочки та урни для сміття, встановити відеокамери та Wi-Ф, - сказав міський голова Сергій Моргунов."

    Вот что реально нужно людям оказывается...

    Анонім reply Анонім

    если ничего не делают- Вот разворовали всё !!! воры !!! если что то делают- вот деньги некуда девать !!!! транжиры !!!  нашим людям что не делай всё не так.

    вінничанин reply Анонім

    а відеокамери для того щоб фіксувати людей які не знайшли в цьому "раю" туалету.а "Wi-Ф"-щоб передавати відео з порушниками до найблищого відділку поліції
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:12 Старі фото Вінниці. Яким було наше місто і його мешканці у 80-х роках минулого століття photo_camera 18:37 Важко зберігати спокій? Є проста техніка дихання для подолання стресу play_circle_filled 18:02 Оголосили підозру та взяли під варту розповсюджувача канабісу play_circle_filled photo_camera 17:25 «Бойові каски замість корони тримали над головами». Дружина поїхала до чоловіка вінчатися на фронт Від читача 21:52 Підтримайте, будь ласка, петицію. Резервні голоси 🚨🚨🚨 16:37 Рятувальники отримали нову техніку та медикаменти від благодійників play_circle_filled photo_camera 16:30 Меланома у дітей: причини, фактори ризику та профілактика захворювання 15:56 Електроенергія по годинах: з'явився графік відключень на шість черг 15:03 «Потрібно поспішати жити»: захисник з позивним «Івасик» про життєві цінності 14:21 У Хмільницькому районі під колеса легковика потрапив пішохід. Потерпілий у лікарні photo_camera 13:37 «Депортація досі триває». Історії трьох кримських татар, яких вигнали з рідних будинків photo_camera 13:13 Сьогодні — День боротьби за права кримськотатарського народу 12:16 Підстанція обленерго знеструмлена через падіння уламків ворожого безпілотника 11:57 Зірковий український комік Влад Шевченко вперше стане батьком 11:19 У Гайсині врятували 84-річну жінку та чотирирічну дитину з задимленого під'їзду 10:41 Гучно було і на Вінниччині: вночі ворог знову атакував нас ударними «шахедами» 10:27 Вінниця прощається із полеглим 23-річним воїном Олександром Лєсніком 09:15 Тульчинський захисник Денис Грінзіцький отримав «Хрест хоробрих» 08:27 Сьогодні вітаємо Христину та Павла. Історія, іменини та прикмети 18 травня 08:12 В завершальному матчі сезону «Нива» в гостях розгромила «Реал Фарму»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up