Як провести вихідні?  Афіша культурного відпочинку у Вінниці

Як провести вихідні?  Афіша культурного відпочинку  у Вінниці

Які фільми демонструватимуть вінницькі кінотеатри та що цікавого відбудеться цими вихідними (18 та 19 листопада 2017 року)

Кіно:

Ліга справедливості. Фантастичний бойовик

Героїзм Супермена надав сил Брюсу Уейну і змусив його знову повірити в людство. Разом зі своєю новою союзницею Діаною Прінс Уейн починає збирати загін людей із надздібностями. До них приєднуються Аквамен, Кіборг і Флеш. Героям доведеться зіткнутися з грізним і могутнім ворогом, але навіть сил такої відважної команди може виявитися недостатньо для порятунку планети від майбутнього вторгнення, масштаби якого безпрецедентні. 

Всі анонси від: Кінотеатр SmartCinema,Кінопалац Мир,Кінотеатр ім. Коцюбинського 

Відео дня

Концерти:

Гурт «Не Лізь Бо Вб’є» на День студента part II

Святкуй День студента у компанії улюбленого гурту «Не Лізь Бо Вб’є»!
Авторський матеріал + кавери на Ленінград, Mad Heads та хітів 80. Це буде шалений День студента part 2. 

Виступ гурту відомий своєю потужною та енергійною подачею та харизмою музикантів. Пісні та музика наповнена драйвом та позитивною енергетикою. Тож приходь і отримуй свою дозу хорошого настрою!!!

  • Початок концерту: субота, 18 листопада, 20:00
  • Вхід: вільний
  • Бронювання столиків тел:067-219-55-24

Всі анонси від: American Bar&Grill

Театр:

Оперета "Летюча миша". Відкриття театрального сезону

Відкриття 84-театрального сезону у Віницькому музично-драматичному театрі ім. Садовського обіцяє бути грандіозним. Перша прем'єрна постановка, яка вразить публіку, буде оперета на три дії "Летюша миша" Й. Штрауса. 

Оперета "Летюча миша"- це перлина віденської оперети. З п’ятнадцяти оперет, створених Йоганом Штраусом (сином), найпопулярнішими є «Циганський барон» та «Летюча миша». Кілька поколінь насолоджуються його життєрадісною музикою.
Здається, кожному, хто залюблений у мистецтво, відома «Летюча миша» та її автор. Невигадливий сюжет не варто й нагадувати.  Набір розіграшів, дотепність брехні і плетиво непорозумінь, в які потрапляють два друга.

Отож, на вас очікують нові емоції, музика геніального композитора, яка передає особливу атмосферу радості, й передчуття свята... і, звичайно, неперевершена гра акторів… 

  • Початок – субота, 18 листопада, 18:30 годин
  • Ціна квитка – 50-80 гривень.

Три сестри - найпопулярніша п'єса А. П. Чехова

«Три сестри»- одна з найпопулярніших і, в той же час, одна з найбільш незвичних п’єс А. П. Чехова, надихнула творчу групу театру «МІЗАНТРОП», що зкладається з режисера Іллі Мощицького та композитора Дмитра Саратського створити свою, музично-хореографічну версію цього твору. 

  •  Дата: 19 листопада
  • Вартість квитків: 100-350 грн
  • Тривалість вистави: 2 год (з антрактом).

Всі анонси від: Вінницький академічний музично-драматичний театр ім. Садовського

Виставки:

Виставка фіалок

Колекціонери клубу "Сенполія-Центр" запрошують вінничан та гостей міста відвідати виставку кімнатних рослин, де ви зможете не лише насолодитись красою та розмаїттям улюблениць домашніх підвіконь, а й придбати омріяний сорт сенполії та ін.кімнатних рослин, отримавши детальну консультацію по догляду за ними.

  • Чекаємо на вас 14-19 листопада, з 10.00-19.00 за адресою: м.Вінниця, вул.Келецька,117(б),ТЦ "Plaza Park"(колишній ТЦ "Шок"). 
     

«Музей науки»
Музей розташований на третьому поверсі ТРЦ «SkyPark».
Малюкам та дорослим тут запропонують побачити на власні очі та зрозуміти закони природи, поринути у світ популярної техніки та поекспериментувати самому.  
Територія музею складає більше 1000 квадратних метрів. Тут будуть представлені понад 150 експонатів для виконання дослідів. Традиційними тут стануть різноманітні майстер-класи, шоу і конкурси для тих, хто бажає відчути себе справжнім дослідником. 

Ціни на вхід: 
 - для дорослих 100 грн. у будні та 120 у вихідні дні;
 - для дітей (старших 3 років) та студентів – 80 та 100 грн. відповідно.
Організовані групи проходять за 70 (90) грн. з людини.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16-ти вулицях та в одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up