Коп, якого підозрюють у вбивстві підлітка з БМВ, підробляє таксистом

Коп, якого підозрюють у вбивстві підлітка з БМВ, підробляє таксистом
  • Суд відпустив під особисте зобов'язання поліцейського Сергія Олійника, який родом з Вінницької області.
  • Щоб заробити на життя, Сергій бере автівку в товариша та таксує.
  • Дружина влаштувлась викладачем в університет.
  • За час досудового розслідування коп встиг стати хресним батьком.

Печерський районний суд відпустив патрульного поліцейського Сергія Олійника, якого підозрюють у вбивстві 17-річного підлітка в ході нічної погоні копів за BMW в ніч на 7 лютого в Києві, під особисте зобов'язання до 31 жовтня.

«Суд розглянув клопотання прокуратури про зміну запобіжного заходу Олійнику з домашнього арешту на особисте зобов'язання», — заявили в прокуратурі Києва.

Домашній арешт не може бути застосований до підозрюваного більш ніж на 6 місяців.

Відео дня

«Незабаром прокуратура має намір передати матеріали сторонам для ознайомлення», — говорять в прокуратурі, додаючи, що суд зобов'язав Олійника не виїжджати без дозволу з Києва, попереджати  про зміну місця проживання, уникати контактів зі свідками і учасниками процесу. У копа були вилучені документи для виїзду за кордон. Але тепер він зможе виходити з дому в будь-який час доби.

Сам же Сергій Олійник розповів журналістам,  що спокійно сприйняв цю новину.

— Тепер можна виходити на вулицю навіть вночі і немає прив'язки до часу, коли ти дивишся на годинник, щоб не порушити запобіжний захід. Хоча і вночі ходити по місту особливої ​​потреби немає, — розказує Олійник.

Коп каже, що він підробляє таксистом.

— Друг позичає мені машину, і я трохи підробляю таксуванням. Дружина почала вчити студентів в університеті. Я став хрещеним батьком 10 серпня хрестив доньку товариша Мішель, — зазначає Сергій журналістам «Сегодня».

Він підтверджує, що залишати Київ йому заборонено. Зараз сім’я чекає дозволу слідчого на відвідування батьків дружини в місті Смілі.

— Коли його отримаю, поїдемо в гості. Експертизи в моїй справі до кінця не проведені. Разом з адвокатом проводимо свої. Їх до восьми. Збираємо свою доказову базу.  Чим займається прокуратура, я не знаю. Зі мною вже 3 місяці слідчих дій не проводили, — пояснює Олійник.

Нагадаємо, що в ніч на 7 лютого 2016 року, в результаті погоні за автомобілем BMW у Києві вбили 17-ти річного юнака, який перебував у автомобілі з утікачами. Не дивлячись на неодноразові вимоги зупиниться, авто не зупинялося і патрульний застосував табельну вогнепальну зброю. 

Через 11 днів після цього випадку Печерський районний суд арештував патрульного Сергія Олійника. А вже 2-го березня він був переведений під домашній нагляд.

У суді демонструвалася повна відеоверсія події, пропонуємо вам її переглянути:

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Бай Андрій

    в тій ситуації-я ЗА копа. Я бачив ВСЕ відео і скажу-все він правильно робив.А винен у смерті-водій,що тікав. У сША є такий закон МІРАНДА- для всіх олухів Царя Небесного - почитайте і зрозумієте про що я.
  • Андрийчук Алексей

    І що тепер йому іти грабувати ? За що людині жити якщо він без роботи лишився ? !

    Anonymous reply Андрийчук Алексей

    А вот когда он пошел на работу в "честную" и "законную" полицию почему он не настаивал на заключении контракта со всеми оговорками. Потому и имеет сейчас то что имели все милиционеры. Попользовали и выбросили.

    Пупкин Вася reply Андрийчук Алексей

    Таких как он - миллионы !
  • Анонім

    Він став хресним батьком в церкві. Це те, що треба знати кожному про "християнство".
  • Анонім

    ось вам в рехворми. Для чого було стільки грошей списувати?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up