На Вінниччині люди вийдуть на підтримку копа, якого заарештували за вбивство пасажира БМВ

На Вінниччині люди вийдуть на підтримку копа, якого заарештували за вбивство пасажира БМВ
Завтра, 21 лютого, в селі Тирлівка Бершадського району Вінницької області відбудеться акція підтримки свого односельця – патрульного поліцейського Сергія Олійника. Сергія взяли під варту за те, що він вбив пасажира БМВ під час переслідування.

Групою адвокатів Сергія Олійника підготовлена ​​апеляція на рішення судді Печерського суду Світлани Шапутько про арешт Сергія. Адвокати мають намір вимагати запобіжний захід, не пов'язаний з позбавленням волі, оскільки Сергій не переховувався від слідчих прокуратури, добровільно здав свою нагрудну відеокамеру. 

Кияни збираються на мітинг на підтримку патрульного Олійника на Софіївській площі 21 лютого о 12 годині.

Нагадуємо, що вінничанин Сергій Олійник з напарником близько півгодини проводив переслідування машини. Поліція вимагала зупинитись, але водій не реагував. Водія через гучномовець попереджували про те, що якщо він не зупиниться, то для зупинки автомобіля поліцейським доведеться застосувати вогнепальну зброю. Правоохоронці застосували вогнепальну зброю. Одного із пасажирів БМВ було вбито. Суд для Олійника обрав запобіжних захід у триманні під вартою два місяці.

Відео дня

У суді демонструвалася повна відеоверсія події, пропонуємо вам її переглянути:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (39)
  • Вовк Андрей

    В этой истории как в фильмах Тарантино-хороших парней нет.Один укуренный мажор,устроивший Формулу 1 на улицах города и чудом не зажмуривший никого еще.Другой всадил немерянно пуль не пойми куда,смачно комментируя при этом как "надо валить тварей".В смерти пассажира виноваты оба,но затрудняюсь ответить кто "виноватее".
  • Адамова Татьяна

    Учить нужно не 3 месяца, а как положено,хотя бы четыре года. Тогда будут полицейские, а не полуфабрикаты
  • Attinai Attic

    Який вінничанин? Коли він у Вінниці жив? З його Тирлівки до Вінниці майже 200 км. Тирлівчанин він.
  • Анонім

    Садить гуся нужно. Пушки

    дали и стрелять?рази
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up