Колишній працівник спецслужб робить шоу у Вінницькому центральному парку

Колишній працівник спецслужб робить шоу у Вінницькому центральному парку
  • Анатолій Катрага уже 12 років на пенсії. Зараз йому 54. 
  • Раніше чоловік працював на серйозній посаді у спецслужбах.
  • Останні 10 років він веселить дітей та їхніх батьків на каруселях у Вінницькому парку.

За словами Анатолія, він любить старі добрі кінокомедії Гайдая та Данелія.  А ще посміхатися та щоб посміхалися ті, хто його оточує.

– Тут, на каруселі, у мене виходить чистий експромт. За 10 років покатав і повеселив біля 150 тисяч дітей, маленьких «зайчиків» та «лисичок».  Звичайно, я людина і не можу 24 години на добу скакати і веселитися, — каже чоловік. – Іноді буває, що прихожу додому, і ніби хочеться спокою, відпочинку і тиші. Коли ти катаєш 400-700 дітей, постійно спілкуєшся з ними, то наступного ранку вже не можеш говорити. Тому що голос сідає, а це вже професійне. Але дітки заряджають позитивною енергією. Вони дуже допомагають мені у роботі. 

Анатолий Катрага працює на каруселях "Атракціон з елементами шоу"Задаємо питання, чи відчуває себе пан Анатолій артистом, коли спілкується з дітьми. Чоловік відповідає, що іноді жінка каже, не ту ти професію вибрав. Легендарного «дядю Толю» знають, починаючи з Камчатки і закінчуючи Канадою. Анатолій згадує цікаві історії.

Відео дня

– Мені знайомі розповідали про таке. Одна сім’я виїхала з Вінниці і зараз живе у Німеччині. Якось у колі таких самих колишніх вінничан почали говорити про Вінницю. Та хто ж не знає дядю Толю! – була перша фраза, яку вигукнули, згадуючи Вінницький парк відпочинку.

Кожній дитині дядя Толя приділяє увагу

Ще запам’ятався випадок у травні цього року, додає дядя Толя.

 Будній день. Іде молода матуся з колясочкою. Вітається зі мною. А я її не впізнаю. Дівчина каже – так я ж ваша стара добра знайома «лисичка». Уявляєте, за ці роки, що я катаю дітей, вона сама вже сама стала мамою! – каже дядя Толя.

А найбільше веселому шоумену запам’яталася емігрантка з Канади.

– Якось на карусель прийшла 83-річна бабуся. З помітним акцентом попросила покатати дитинку, згадує пан Анатолій. А я запропонував і їй прокататися. На що вона відповіла – ти знаєш, синочок, а давай! Виявляється, вона ще у 1930-ті роки виїхала з батьками у Канаду. У Вінницю завітала до праправнука. Худенька, біля 40 кг. Я катав її так, як і діток, їй дуже сподобалося. Бабуся згадала молоді роки і відчула себе дитиною.

За словами Анатолія, рекорд катання найстаршої людини ще досі не побитий.

Маленька вінничанка Маринка прийшла у парк з татом Сергієм.

 Ми з Анатолієм колишні сусіди. Коли приїжджаємо у парк, то починаємо завжди з дяді Толі, ділиться батько дівчинки. — Маринка радіє і у мене чудесні відчуття після веселої каруселі.

Вінничанин Сергій з донькою Маринкою завжди починають з веселої каруселіМаринка і дядя Толя. Фото на згадку

Щодо планів на майбутнє, то чоловік-свято міняти своє шоу не буде.

 У мене накатана програма, яку я сам придумав по слову і бачу, що дітки після 3-хвилинного катання на каруселі запам’ятовують це надовго, — каже Анатолій. Головне – це радість та дитячі посмішки. Що може бути дорожчим за це?

Відео, як працює карусель з елементами шоу.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Козюк Владимир

    Мої діти його теж дуже люблять! Премію йому!
  • Olga Yakubovskaya

    Мої діти були від нього також в захваті на минулих вихідних. Класний він. Побільше б таких щирих людей!
  • Марина Соломаха

    Як говорить моя донька коли ми приходимо в парк " Мама пішли до того смішного дяді покатаємось"
  • Анонім

    Мега позитивный дядька.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії 12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам 10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами 08:03 Сьогодні — Великдень. Історія, традиції та прикмети 5 травня 21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Скільки їсти і що краще не їсти взагалі, щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up