Хто оцінює поліцейських? Список громадських активістів з атестаційних комісій

Хто оцінює поліцейських? Список громадських активістів з атестаційних комісій
До вересня в тренінговому центрі, що на Ботанічній, співбесіди пройдуть всі працівники поліції області третьої категорії - від рядового до підполковника

Співбесіди з колишніми міліціонерами, які хочуть залишитися працювати в поліції, проводять 36 людей. Одна половина із них – це працівники Національної та патрульної поліцій. Друга – представники громадськості. Досі список останніх ніде не друкувався.  

Офіцерів з апарату, які вже пройшли переатестацію і носять нову форму, працює 12 в комісіях з атестації поліцейських. Прізвище та посади цих керівників з управління Нацполіції можна побачити тут - У комісіях на атестації поліцейських будуть сидіти 12 начальників. Список.

Ще шість людей, які в атестаційних комісіях виконують обов’язки секретарів, – це патрульні поліцейські Вінниці. "Копів" приймає участь в атестації стільки ж, як є комісій.

А хто ті представники громадськості, що працюють разом з поліцейськими? Досі ці дані не друкувалися, хоча є інформацією для оприлюднення. Ось список волонтерів у комісіях, серед яких бачимо по кілька членів однієї організації:
 

Відео дня
  • Мар’яна Трачук, благодійний фонд «Подільська громада»
     
  • Андрій Гишпаль, благодійний фонд «Подільська громада»
     
  • Олена Данілова, благодійний фонд «Подільська громада»
     
  • Ірина Кривешко, конфедерація вільних профспілок Вінницької області
     
  • Сергій Павлюк, конфедерація вільних профспілок Вінницької області
     
  • Леонард Новаковський, громадська рада при Калинівській райдержадміністрації
     
  • Сергій Жмур, громадське формування «Вінницька обласна народна самооборона»
     
  • Олександр Саклаков, громадське формування «Вінницька обласна народна самооборона»
     
  • Олег Долінський, громадська організація «Самооборона Майдану Вінниччини»
     
  • Ірина Шпильова, громадська організація «Самооборона Майдану Вінниччини»
     
  • Володимир Безбах, Спілка учасників спеціалізованого дорожнього руху
     
  • Віталій Міщук, громадська організація «Люстраційна комісія Вінницької області»
     
  • Анатолій Кінзерський, громадська організація «Люстраційна комісія Вінницької області»
     
  • Ігор Волощук, громадське об’єднання «Щит Поділля»
     
  • Броніслав Олійник, громадська організація «За нове життя»
     
  • Ростислав Синявський, громадське формування «Вінницька варта»
     
  • Анатолій Слівінський, спілка «Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій»


Щоб дізнатися думки різних членів комісії про співробітників, які приходять до них на атестацію, слідкуйте за новинами на нашому сайті. В комісії на атестації також працює журналіст RIA/20minut.ua.

Нагадаємо, що члени комісій мають оцінити чесність працівників поліції, їх вмотивованість та готовність до змін. Комісія може прийняти чотири варіанти рішення: про звільнення, пониження, залишення на займаній посаді або підвищення. Якщо голоси розділилися порівну, то рішення приймається таке ж, як у голови комісії. А його вердикт рідко відрізняється від написаного в атестаційному листі керівником поліцейського, що проходить співбесіду. В одиничних випадках керівники писали підлеглим «займаній посаді не відповідає, підлягає звільненню».

Як відбувається співбесіда та як ведуть себе співробітники, читайте в матеріалі Чому комісії пропускають в поліцію не тільки найкращих та в серії щоденних коротких публікацій «Операція атестація…».


Читайте також:

Операція атестація. Які поліцейські на співбесідах змусили ахнути комісію

Операція атестація. Що розповідають на співбесідах колишні ДАІшники  

Операція атестація. Чим не подобаються поліцейські комісіям на співбесідах

Операція атестація. Чому комісії пропускають в поліцію не тільки найкращих 

Операція атестація. В поліцейських «заліковках» стоять неправдиві оцінки 

Операція атестація. На які питання не відповідають поліцейські на співбесіді 

Операція атестація. Що кажуть на співбесідах поліцейські про свої статки 

Операція атестація. Почалися співбесіди з поліцейськими. Як все відбувається 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Игорь Шаманский

    1
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up