У комісіях на атестації поліцейських будуть сидіти 12 начальників. Список

У комісіях на атестації поліцейських будуть сидіти 12 начальників. Список

Зараз працівники поліції проходять тести на професійні знання та логіку – триває переатестація вінницьких співробітників та з районів. Невдовзі атестаційні комісії почнуть співбесіди. Щоб дізнатися, що за люди фільтруватимуть колишніх міліціонерів, редакція 20minut.ua написала запит в обласну поліцію.

Комісії вже сформовані. Втім назвати усіх учасників в управлінні, яке забезпечує процес, не змогли. Надали список лишень своїх працівників, які проходили атестацію в Києві (з керівної ланки).

Нагадаємо, що керівний склад поліції Вінницької області (начальники управлінь та відділів і їх заступники) проходив атестацію в Києві. Для решти співробітників процес атестації проводять зараз у Вінниці. І от 12 із вже переатестованих офіцерів працюватимуть у комісіях, які будуть атестувати решту працівників. 

Побачити список поліцейських начальників, що пройшли атестацію успішно і отримали підвищення, та список звільнених через службову невідповідність керівників, можна тут - Атестація поліції. Хто з начальників провалився, а хто пішов на підвищення.

Відео дня

А хто із уже переатестованих буде тепер в ролі «екзаменаторів» для співробітників нижчого рангу? Далі – із відповіді на інформаційний запит.

 

У комісіях будуть
проводити атестування
працівників поліції
Вінницької області
третьої категорії
такі працівники:

 

  • Сергій Чуба, заступник начальника ГУНП - начальник кримінальної поліції,
     
  • Сергій Сокиран, заступник начальника ГУНП,
     
  • Руслан Мороз, заступник начальника ГУНП,
     
  • Олександр Цимбалюк, начальник управління карного розшуку,
     
  • Євгеній Соловейчук, начальник управління інформаційного забезпечення,
     
  • Ігор Слободянюк, начальник управління превентивної діяльності,
     
  • Віталій Ярмолюк, начальник управління логістики та матеріально-технічного забезпечення,
     
  • Андрій Ковальчук, заступник начальника управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування - начальник відділу,
     
  • Петро Бойко, заступник начальника слідчого управління,
     
  • Тетяна Гоца, заступник начальника слідчого управління - начальник відділу,
     
  • Ганна Олійник,  начальник відділу комунікації,
     
  • Алла Фещук, заступник начальника управління інформаційного забезпечення - начальник відділу.

 

Також в атестаційних комісія працюватимуть патрульні Вінниці та представники громадськості. Останніх відбирали з двох з половиною сотень бажаючих. Як це відбувалося, читайте тут - В комісії з переатестації поліцейських конкурс як у вуз: 17 бажаючих на місце.

Надати список працівників патрульної поліції та громадських активістів в обласній поліції відмовилися. Пояснили це тим, що їхнє управління «не є розпорядником персональних даних вказаних категорій осіб».

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    Яким чином буде проходити розподіл на комісії?
  • Анонім

    то самі себе атестуватимуть?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up