Хіпі із Вінниці Богдан Совик пройшов у ще один етап шоу "Х-фактор"

Хіпі із Вінниці Богдан Совик пройшов у ще один етап шоу "Х-фактор"
Фото із ВК Богдана
Вінничанин Богдан Совик, який бере участь у "Х-фактор", переміг у ще одному етапі шоу. Він потрапив до категорії «старші за 25».

Нагадаємо, хіпі із Вінниці Богдан Совик поїхав на Х-фактор. І отримав три “Так”

Богдан потрапив до тренувального табору, де він разом із іншими учасниками змагалися за місце у шоу.

Читайте також: На "X-факторі" вінничанин Богдан Совик виступатиме без синтезатора

Відео дня

За умовами шоу у третьому турі учасників розподілили по парах, де вокалісти мали обрати пісню для суперника.

Тут вінничанину пощастило. Його напарник Артур Вихованцев обрав для Богдана пісню під назвою “Ticket To The Moon”, яку на думку суддів, чоловік виконав бездоганно.

Богдан пройшов далі у шоу. Він у категорії «старші за 25».

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Дуже рада, що Богдан пройшов далі, чудове виконання, аж мурашки пробігли по шкірі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:47 По області ввели аварійні відключення світла. Чотири населені пункти повністю знеструмлені 21:01 Герой, який рятував життя та любив квіти: спомини про воїна Віктора Навертюка 20:02 На Жмеринщині чоловік спалив плантацію малини. Йому загрожує до шести тисяч штрафу 19:03 За добу на Вінниччині рятувальники ліквідували три пожежі в автомобілях Від читача 14:45 Друга лінія оборони фортифікаційних споруд на Харківщині (Відео) 18:03 Вінничани можуть отримати безкоштовні консультації дерматолога та психолога 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:22 Що може бути після укусу кліща, розповідає інфекціоніст 17:01 Андрій Руденко очолив відділ державного нагляду Укртрансбезпеки 16:59 Сержантка Тетяна Харченко з Вінниччини — одна з найкращих медсестер України 16:05 У Вінниці перекрили канал надходження наркотиків до тюрми photo_camera 16:00 Сезонна алергія: як полегшити життя в період цвітіння (Новини компаній) 16:00 «Пекельний біль розриває серце»: У Браїлові відкрили Алею Героїв і вручили ордени матерям полеглих синів 15:15 «Ми зробили повністю автономні дрони»: вінницькі розробники підняли в повітря свій перший рій з FPV play_circle_filled photo_camera 15:11 На війні загинув військовий з Козятина Максим Корнійчук 14:55 Безкоштовна правова допомога для військових: куди і як звертатися у Вінниці 14:17 Затримали чоловіка з сімома кілограмами наркотиків на понад три мільйони гривень play_circle_filled photo_camera 14:14 Середня освіта стане 12-річною. Чого очікувати вінничанам від реформи — поговорили з Оксаною Яценко 13:50 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 13:28 Герой з Мурованих Курилівців: військовий Олександр Беляєв нагороджений медаллю
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up