ГРОМАДСЬКИЙ ВІСНИК ЗАКУПІВЕЛЬ ВІННИЧЧИНИ - 26 або Як один ЖЕК прибиратиме майже все місто

  • Анатолій Тобілко
Здійснюючи моніторинг сайту www.tender.me.gov.ua, експерти громадської організації «Філософія Серця» з’ясували:

Вінницьке міське комунальне підприємство "Житлово-експлуатаційна контора № 7"(ЖЕК№7) буде надавати послуги щодо прибирання міжквартальних проїздів, пішохідних проходів, зелених зон, які межують з житловим фондом до кінця 2015 року за 430 тисяч 112 гривень 48 копійок. Згідно результатів торгів, які проводив департамент житлового господарства Вінницької міськради, МКП “ЖЕК№7” обслуговуватиме 106 962,0 м.кв.

Іншими учасниками торгів були: Вінницьке приватне багатопрофільне мале підприємство «Надія» (запросили за такі послуги на 130 тисяч гривень більше, ніж «ЖЕК №7») та Товариство з обмеженою відповідальністю «ІМПЕРІАЛ ГРІФФІН СЕРВІС» з Києва, яке запропонувало за 2 тисячі гривень більше за переможця, але подало не повний комплект тендерної документації, тому його пропозиція була відхилена.

Переможець тендеру до кінця року має виконати наступний об’єм робіт: утримання в належному санітарному стані міжквартальних проїздів, пішохідних проходів, зелених зон, які межують з житловим фондом м.Вінниці, в літній та зимовий періоди.

Відео дня
А сюди входить:

При літньому прибиранні:

- Прибирання (в тому числі прибирання випадкового сміття);

- Згрібання та вивезення опалого листя;

- Покіс трави;

- Навантаження, вивезення сміття та дорожнього змету на звалище.

При зимовому прибиранні:

- Прибирання (в тому числі прибирання випадкового сміття);

- Очищення від снігу міжквартальних проїздів та пішохідних проходів;

- Розсипання протиожеледного матеріалу (в тому числі вивезення та складування протиожеледного матеріалу).

Всього в тендерній документації вказано 114 адресів, які мають обслуговувати переможці тендеру - працівники «ЖЕК №7», і розкидані вони по всьому місту. Хоча за даними сайту Вінницької міської ради (http://www.vmr.gov.ua/Branches/Lists/Zhek7/ShowContent.aspx?ID=3.), зона відповідальності цього МКП поширюється лише на частину будинків мікрорайону «Вишенька».

Громадські експерти сподіваються, що у «ЖЕК №7» вистачить засобів та працівників, аби утримувати всі об’єкти у належному стані.

Інформація підготовлена в рамках проекту «Створення і впровадження державної системи контролю за коштами «Відкритий бюджет». Виконавцем проекту є ГО «Центр політичних студій та аналітики». Проект фінансується Європейським Союзом. Регіональний партнер проекту у Вінницькій області – ГО «Філософія Серця», медіа-партнер - ВОГО «Громадська студія».

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    главное бабла побольше хапнуть
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:05 Сьогодні — Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 08:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) 08:25 Сьогодні вітаємо Петра та Тимофія. Історія та прикмети 3 травня 21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera 15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня 14:17 Три учениці здобули перемогу на Міжнародному конкурсі з української мови photo_camera 13:13 Спорт і підтримка ЗСУ. У центральному парку провели забіг з благодійною метою photo_camera 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up