Ерго-Волинь офіційний імпортер гіпсокартонних плит NORGIPS (Польща) в Україні

Пропонуємо Вашій увазі продукцію торгової марки „Норгіпс”. Багаторічний досвід, здобутий в Польщі та інших Європейських країнах, дозволяє запропонувати безліч перевірених будівельних рішень. Застосовуючи гіпсокартонні системи „Норгіпс”, можна створити сучасний, безпечний для здоров’я інтер’єр на довгі роки.
Фірма „Норгіпс” представлена на польському ринку з 1993 р., з 2004 р. товариство з обмеженою відповідальністю існує в формі командитної спілки. „Норгіпс” пропонує системи для оздоблення стін, підвісних стель, дахових приміщень з використанням різних видів гіпсокартонних плит, металевих конструкцій, шпаклівок, гіпсових клеїв та необхідних аксесуарів для кріплення.Виконання нових систем „Норгіпс” гарантує високу якість та надійність елементів будівництва.Уся представлена продукція сертифікована, має відповідні гігієнічні висновки, які дозволяють її застосування в житловому та промисловому будівництві. Відмінна якість товару дозволяє успішно реалізовувати його в Литві, Латвії, Україні, Білорусії, Естонії, Калінінградській області, Словаків, Румунії, Болгарії, Франції, Чехії, Люксембурзі, Голландії, Угорщині. Фірма „Норгіпс” гарантує повний асортимент продукції, технологічні консультації, навчально-практичні семінари для дистриб’юторів та будівельників.Офіційним імпортером гіпсокартонних плит NORGIPS (Польща) в Україні є підприємство Ерго-Волинь. 8 річний досвід роботи з даним продуктом. Основними перевагами підприємства Ерго-Волинь є: 1)постійна наявність на складі 100000 м2 продукції для забезпечення потреб покупців;2)технічні консультації;3)мобільна доставка матеріалів на об’єкт покупця.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up