ДП «Електричні системи» запрошує на День відкритих дверей. «Нам є чим пишатися за два роки роботи!» (Новини компаній)

ДП «Електричні системи» запрошує на День відкритих дверей. «Нам є чим пишатися за два роки роботи!» (Новини компаній)

Державне підприємство «Електричні системи» – це потужна виробнича платформа Вінницького регіону. У співпраці із міжнародною корпорацією APTIV PLC  ДП «Електричні системи» виготовляє електрокабельну продукцію E-class та A-class до автомобілів Mercedes.  
Очолює підприємство з моменту заснування Олександр Тіщенко.

«Електричні системи» розпочали свою діяльність у 2017 році на території Вінниці, і в липні 2019 року відсвяткували свою другу річницю.

Завод ДП «Електричні системи» – це наглядний приклад як в Україні можна розвивати бізнес та створювати робочі місця для українців. 

Що вдалося підприємству за два роки?

Подивимось на завод крізь призму фінансових показників. Так, за два роки підприємство сплатило до бюджету 164,313 млн грн податків, а це пенсії, ремонт шкіл, нові дороги у нашому місті, зелені сквери та парки. Звідки такі показники? Давайте порахуємо: сьогодні на підприємстві працює понад 1800 робітників; фонд оплати праці за 2017-2018 рр. склав  259,255 млн. грн; виготовили майже 8 млн шт. джгутів на 1,3 млрд грн та отримали чистий дохід від реалізації наданих послуг в сумі 954,17 млн грн. І це лише за два роки роботи!

Заводу є чим пишатися. На ДП  Електричні системи» створені гарні умови праці, у цехах організовано кондиціонування та гарне освітлення. Всі працівники заводу мають повний соціальний пакет, усі трудові гарантії та стабільну зарплату. А ще, більша частина працівників заводу – жителі прилеглих до Вінниці районів. Завод організував комфортабельні автобуси для доставки працівників на роботу та додому.

На ДП «Електричні системи» діє безкоштовне довезення працівників в таких напрямках: 

  1. З вечірньої та на нічну зміну - по місту Вінниця та Вінницькі Хутори.
  2. В три зміни за маршрутами від ДП "Електричні системи" і до:
    - Турбова (через Приборівку, Стадницю, Гавришівку);
    - Гнівані (через Агрономічне, Селище);
    - Літина (через Зарванці, Якушенці);
    - Калинівки (через Десну, Стрижавку, Сосонку, Сальник);
    - Жмеринки (через Пултівці, Людавку);
    - Уладівки (через Павлівку, Іванів, Слобідку, Журавне).

Також на заводі працює цілодобові медпункт та ідальня. Щомісяця підприємство проводить спортивні заходи для працівників заводу та різноманітні конкурси, участь у яких приймають цілими родинами. На підприємстві панує хороший мікроклімат в колективі, в результаті якого працівники запрошують на завод своїх рідних та друзів.

«Нам вдалося реалізувати масштабний проект з виробництва електрокабельної продукції до іномарок та забезпечити працівників усіма соціально-побутовими пільгами. І ми постійно рухаємося вперед», - говорить директор підприємства Олександр Тіщенко.

Наразі ДП «Електричні ситеми» готується до відкриття нового проекту Mercedes S-class та набирає  працівників виробничих та інженерних професій!

Приєднуйтесь до команди успішних людей!

День відкритих дверей на ДП «Електричні системи»! 
Для усіх бажаючих та майбутніх працівників заводу.
Зустрічі відбуватимуться 22 серпня на 11.00, 14.00 та 16.00 за адресою: м. Вінниця, вул.Стрілецька, 57-Б (прохідна 45 заводу). Усім брендовані подарунки від ДП «Електричні системи»!
В програмі заходу:
- виступ директора Олександра Тіщенка;
- спілкування із представниками відділу з підбору персоналу;
- екскурсії підприємством;
- розіграш цінних призів за анкетами на працевлаштування.
Приходь на зустріч! Ми чекаємо саме тебе! Знайди роботу своєї мрії!
Тел. для довідок: 067-433-04-01

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up