Чорна вода і дохла риба. У Тяжилівку зливають відходи, що течуть в Південний Буг

Чорна вода і дохла риба. У Тяжилівку зливають відходи, що течуть в Південний Буг

У Вінниці в двох місцях виявили забруднення води. За першою адресою хтось пустив до річку відходи, а за другою - мазут.

Про це у фейсбук пише Муніципальна поліція.

Так, 26 березня, було виявлено забруднення річки Тяжилівка в районі 1-го провулка Київського.

— На відео, яке ми додаємо видно, що хтось безсоромно й безсовісно зливає туди відходи, які далі потрапляють у річку Південний Буг, — йдеться у повідомленні.

Відео дня

Звідки витікають відходи та яку шкоди завдали мають встановлювати спеціалісти.

Тим часом, на вулиці Гонти невідомі пустили до водойм чорну нафтоподібну речовину. Спеціалісти, які приїхали на місце події, виявили чорну воду. Кажуть, що цей бруд підземні води можуть перенести і в Південний Буг. Також відзначають, що там стоїть страшенний сморід, є дохла риба та жива, яка шукає чисту воду.

Деталі у наступному відео:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Nadia Kukhar

    Ну як так,що поліція не може виявити хто це???Чому?
  • Александр Котляров

    Какая Винницкая власть, такой и Южный Буг будет. Речка детства, срам.
  • Орест Лютий

    Майже всі приватні будинки які розташовані недалеко від річечки зливають все лайно і цю вини зливають ввечері за 3-4 години все в Бугу.

    Олексій reply Орест Лютий

    Більш того, труба зливна закладається у воду, щоб всіляким інспекціям очі не муляти.
  • Александр Безуглый

    в этой плачевной истории полностью виновна власть города.которая ничего не делала в решении этой проблемы а эта проблема возникает каждую весну и решений со стороны власти не было на жаль . А есть только высказывания что кто то не ведомый.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up