До нас знову приїхав "Ревізор". Вінничани пропонують перевірити Макдональдс

До нас знову приїхав "Ревізор". Вінничани пропонують перевірити Макдональдс
"Безпалєвний" так назвали вінничани автобус знімальної групи програми "Ревізор" в соцмережах. Його бачили вулицями міста, а от фото постять, зробленні біля готельно-ресторанного комплексу "Дача". Однак на запитання чи дійсно в вас "Ревізор" в готелі відповіли: "заселились люди, але ніхто не знімає, нічого не знаємо".

На своїй сторінці вКонтакті Анна Жижа редактор програми написала: "З понеділка наша Команда подолала більше 1 500 км Україною. У нас найкрасивіша країна і найдушевніші люди! І знаєте, що ми подумали? Ми змінюємо плани П'ятого сезона. Ревізор відмовляється від планів нових зйомок за кордоном аж поки в країну не прийде мир та спокій! Саме зараз, коли в нашій прекрасній країні ллється кров, такими недоречними виглядають закордонні знімання і підтягування нашого народного до "мішленівських" стандартів. Не на часі це. 
Ревізор безперечно продовжує боротися за чистоту і сервіс в Україні. Але ми вважаємо неетичним залишати країну заради закордонних знімань. Ми - з вами. 

Лише минулого дня команда "Ревізора" була в Ужгороді, а сьогодні зранку у Вінниці. Вінничани починаючи з 11.00 постять фотки автобусу знімальної групи і просять провести ревізію в Макдональдсі, що на Соборній. А ще питають де Оля Фреймут.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • znayu.pravdu.pervyi

    притон Гостынный Пан пора проверять!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня 20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up