Чим Гройсман хвалився у Вінниці перед Аллою Мазур

Чим Гройсман хвалився у Вінниці перед Аллою Мазур
Голова Верховної Ради Володимир Гройсман у ТСН-тижні похвалився вінницькими нововведеннями. Таким чином він продемонстрував, яких реформ зазнають місцеві самоврядування. Децентралізацію, за словами Гройсмана, в Україні почнуть втілювати вже восени.

Самий молодий мер згадує, що йому вдалось зробити за 9 років у Вінниці.

-  Мені вдалося, як міському голові згуртувати громаду, визначити чіткі пріоритети та побудувати якісну систему доріг, тротуарів, транспорту, покращити ситуацію в освіті, в школах,- говорить Володимир, розмовляючи з ведучою «ТСН-тиждень» Аллою Мазур на центральній вулиці Вінниці.

Колишній мер Вінниці розповів, що раніше у Вінниці не було автобусів. На сьогодні у місті 126 муніципальних автобуса є комунальною власністю. Також Гройсман похвалився і знаменитими швейцарськими трамваями з безкоштовним Wi-fi. У Вінниці налагоджена система по хвилинного руху міського транспорту.

Відео дня

-  Ми ні в кого ніколи нічого не вимагали. Але ми завжди говорили, що маємо працювати на місто. Ми створили раду підприємців, достатньо ефективну, побудували якісний діалог. Чесна плата за землю, чесна плата податків для нас була принципова, - розказує Гросман про сприяння створення малого бізнесу у Вінниці.

За словами спікера парламенту, корупція у Вінниці не подолана повністю, але її немає як класу. Один із чинників, яким знищували корупцію на місцях було впровадження прозорої системи спостереження.

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (24)
  • Анонім

    Теперь ГРОЙСМАНцентры  будут по всей Украине
  • Анатолий Винница

    Возможно Гройсман многое сделал для города! Но и много чего хорошего уничтожил! Уничтожил робочие места! Развел беспредел в гаи! Крышует ТТУ! Может кто то слышал что наказали хоть одного водителя трамвая или тролейбуса или автобуса за нарушение? Разводит корупцию  в ТТУ! Да и список таких минусов огромный! Нет смысла всё перечислять так как не чего не поменяется! Жиды всегда смотрели только в свой карман! Но иногда и для людей косточку кидали!
  • Анонім

    Хароший жид-печений жид )
  • Анонім

    Йому було чим похвалитись,кращий мер за всю історію Вінниці,молодець.

    Анонім reply Анонім

    що б там не казали,а місто він довів до чистоти.А кому не подобається що стало комфортніге жити,то є маса інших набагато кращих міст за Вінницю.

     Дуже всі швидко забули якою була Вінниця до приходу Гройсмана

    Дарья reply Анонім

    Повністю підтримую твою думку, для міста Гройсман зробив багато чого корисного. Він був хорошим мером. Можливо, зараз він там зазнався і забив на все.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera 15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня 14:17 Три учениці здобули перемогу на Міжнародному конкурсі з української мови photo_camera 13:13 Спорт і підтримка ЗСУ. У центральному парку провели забіг з благодійною метою photo_camera 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі 11:32 На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер 11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up