1 квітня росіяни вбили кримсько-татарський канал АТР.

  • В'ячеслав Березовський

Напередодні «веселого» дня 1 квітня став свідком того, як мужньо помирав телеканал АТР - Перший кримсько-татарський канал, який промовляв кримсько-татарською, російською та українською мовами, якому російські фашисти заборонили жити за толерантність до думки про можливе повернення Криму до складу України.

Доброзичлива пані ведуча із невеселою посмішкою, російською мовою розповідала глядачам про те, що канал ще обов'язково запрацює, і знову об'єднає стародавній народ.

Потім, два десятки молодих та гарних хлопців і дівчат - ведучих каналу, тележурналістів, редакторів та операторів кримськотатарською, а дехто російською мовою з оптимізмом, за яким проглядався великий сум, розповідали про свої плани, які звісно збудуться, але вже не зараз. Останнім відео, була нарізка кадрів із різних програм каналу: новинних, музичних, дитячих, туристичних, бізнесових, будівельних, правозахисних, інших.

За 5 хвилин до 24:00 год. показали відеокліп із видами кримсько-татарського Криму, горами, садами, селами, мечетями, медресе, небом і землею... А, хор артистів у національному вбранні кримських татар урочисто виконував Гімн цього маленького, але мужнього народу нашої багатонаціональної України…

Відео дня

За тим, на фоні заставки каналу АТР розпочався мовчазний показ 60 секунд до закриття каналу у зворотньому відліку: 59, 58, 57, 56, 55, 54, 53..., і так - до 00:00 год..

Все. Тиша. Великий чорний екран. Першого кримсько-татарського теканалу АТР більше не існує. Нема!

Звісно, його фахівці зможуть відновити своє мовлення із території материкової України, а колись, після звільнення від російських окупантів розпочати роботу у Криму.

Але, зараз я злий, мені страшенно образливо за цих людей, я не можу і не хочу добирати слів, я готовий голими руками порвати мерзенну пику комусь із тих москальських падлюк, які нанесли стільки образ мені, і всім нам: українцям, татарам, білорусам, полякам, євреям, всім іншим людям нашої землі, вичавити заздрісні очі, вирвати брехливого язика, помститися за віковічну наругу над всіма сусідніми народами цієї дикої вічнофашистської орди!!! Кримчани, ми з вами! Тримайтеся! Разом переможемо! Слава Україні!

В’ячеслав Березовський

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up