Шкільні бокси про COVID-19: фонд ООН (ЮНІСЕФ) передав набори

Шкільні бокси про COVID-19: фонд ООН (ЮНІСЕФ) передав набори
  • До шкіл міста почали доставляти інформаційні бокси з матеріалами, за якими діти будуть в ігровій формі вивчати заходи безпеки під час пандемії.
  • Ці пакети були надані Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

В рамках співпраці з командою ЮНІСЕФ в Україні у грудні 2020 року вінницькі школи отримали набори підтримки у запобіганні поширенню COVID-19.

До наборів увійшли не лише матеріали для учнів, а й рекомендації для працівників щодо підтримки безпечного середовища у навчальних закладах.  Зокрема, інформаційні матеріали з проведення дезінфекції у школах та вдома надані партнером ЮНІСЕФ - компанією UNILEVER.

Відео дня

— Перерви в освітньому процесі створюють ризики для майбутнього сьогоднішніх учнів. Ми повинні зробити все можливе, аби діти могли продовжувати повноцінне навчання. У тому числі навчаючи дітей, як можна захиститися від вірусу, — зазначила голова офісу ЮНІСЕФ в Україні Лотта Сильвандер.

До речі, з 2018 року Вінницька міська об’єднана територіальна громада бере участь в ініціативі Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Громада, дружня до дітей та молоді».

Довідка

Згідно з опитуванням директорів шкіл, яке ЮНІСЕФ проводив на початку навчального року по всій Україні, більш як 60% навчальних закладів відчували потребу у навчальних матеріалах для учнів щодо правил безпеки під час пандемії.

Пакунки від ЮНІСЕФ отримають майже 1000 шкіл з 33-х міст і громад, які є учасниками ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді», 900 шкіл на Сході та Закарпатті, а також 100 шкіл переможців проєкту «Здорово танцюю» — танцювального конкурсу, який допомагає учням молодших класів запам’ятати правила гігієни через ритмічні рухи.

 

Читайте також:

Відкриття резиденції святого Миколая під питанням, але динозаврів встановлюють

У вінницькому зоопарку підготували нову програму для сімейного відпочинку

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua Від читача 11:30 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up