Гімназія на Поділлі: будівництво підходить до фінішу. Коли обіцяють закінчити?

Гімназія на Поділлі:  будівництво підходить до фінішу. Коли обіцяють закінчити?
  • Триповерхова школа, яка стала гімназією №24, матиме сучасне спортивне ядро.
  • Молодші класи будуть відокремлені від старшої школи й матимуть свою зону відпочинку, санвузли, окремий вхід.
  • Для людей з інвалідністю передбачені пандуси, ліфт та пристосовані туалети.

Наразі будівництво школи на Поділлі триває. Вже завершують внутрішні роботи. Робітники фарбують стіни та розписують фойє.

В 1 кварталі поточного року виконали будівельних робіт на 7,7 мільйонів гривень, що профінансовали з бюджету Вінницької міської ОТГ. Про це повідомив заступник міського голови Андрій Очеретний.

 

Відео дня

Світлина від Андрія Очеретного.

 

— Здійснили будівництво надземної частини будівлі, стін, перегородок та даху школи, виконали утеплення фасаду, збудовали внутрішні та зовнішні інженерні мережі. У березні 2020 року продовжувалось виконання внутрішніх малярних робіт, влаштування вентиляційної системи та самовирівнюючих підлог, виконувались роботи з наклеювання і фарбування шпалер в класах, шпаклювання дверних відкосів, фарбування стін коридорів. Завершено улаштування дерев’яної підлоги гімнастичного спортивного залу та освітлення актового залу, —  зазначає він.

 

Світлина від Андрія Очеретного.

 

Введення об’єкта в експлуатацію планується в 3 кварталі 2020 року з метою вчасного початку навчального року.

 

Світлина від Андрія Очеретного.

У квітні місяці очікується перший в 2020 році транш коштів з державного бюджету по програмі фінансування з державного фонду регіонального розвитку.

 

Світлина від Андрія Очеретного.

 

Будівництво школи на Поділлі, яке почалося ще в 2015 році, планують завершити до початку нового навчального року

За рішенням чиновників та депутатів міськради, тут будуть вчити 1200 дітей з 1 до 9 класу. Заклад очолила Наталя Климчук, яка до цього майже 15 років працювала на посаді заступника директорка школи №26.

Зараховувати до лав закладу почнуть з цієї весни.

  • прийом заяв про зарахування учнів до 1-х класів з 21 квітня до 29 травня 2020 року;
  • прийом письмових звернень щодо переведення учнів з інших закладів освіти та видачу підтверджень про можливість їх зарахування до 2-х – 9-х класів впродовж червня 2020 року.

Зарахування дітей, які проживають на території обслуговування школи (м-н «Поділля», «Академічний», частина вулиці Пирогова), відбуватиметься до 1 липня 2020 року, а зарахування на вільні місця — до початку навчального року.

Отримати консультацію щодо зарахування дітей до гімназії №24, а також щодо працевлаштування вчителів й інших працівників у цей заклад, можна в директора закладу впродовж лютого - травня 2020 року. 

Читайте також:

Нова школа на Поділлі: показали, як виглядає заклад під час ремонту

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Діна Виноградова

    Дуже гарна школа,за пару років і садочків побільшало))
  • 1

    Мда, сьогодення з СРСР не порівняти. Раніше такі школи в кожному селі будували, тисячі шкіл по області. А зараз - одна школа, іто 10 років будуватимуть ))). От вам всі прелесті капіталізму )).
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up