Mobile development - вже незабаром! (Новини компаній)

Mobile development - вже незабаром! (Новини компаній)

Мобільні девайси є невід'ємною частиною життя людини, адже більше 5 мільярдів населення планети користуються смартфонами. Причиною такої популярності стали мобільні додатки, які змінюють наші традиції спілкування, розваг та ведення бізнесу.

Завдяки ним, шопінг, сплата рахунків, самоосвіта та безліч інших опцій стали такими доступними. Це спричинило зростаючу потребу переходу від веб-сайтів до застосунків, переносячи доступ до наданих бізнесом послуг з ноутбуку в кишеню. Останні дані показують, що в той час як загальне використання Інтернету за останні 5 років зросло на 75%, використання мобільних пристроїв - на 600%! Тому, кар'єра в розробці мобільних додатків - це влучний вибір.

Наразі найпопулярніші платформи для смартфонів -  це Android та iOS. Багато початківців помилково вважають, що для розробки додатків на Android достатньо вивчити лише мову програмування Java, а для iOS - лише Swift чи Objective C. Насправді, мобільна розробка потребує безлічі додаткових технологій. Саме тому новачкам неймовірно складно вивчати Mobile Development самостійно. Проте не слід опускати руки - просто потрібно стати студентом Вінницької ІТ-Академії і обрати цей напрямок навчання.

Більше того, створення мобільних застосунків вимагає високу освіченість програміста та його увагу до деталей. Зокрема, в мобільних пристроях метою розробників є стабільність, видимість та збереження додатку. Більше того, необхідно розуміти психологію людини та поведінку, оскільки розробник покладається на емоції клієнтів, щоб побудувати виграшний продукт. Це стосується не лише технічних можливостей, але й моделей доходів. Викладачі ІТ-Академії - це практикуючі програмісти, які залюбки поділяться досвідом та навчать тебе створювати якісний продукт. 

Розробка мобільного додатку - це довготривалий проект, адже регулярні оновлення та підтримка програми, зміни дизайну та розширення функціоналу практично неминучі. Це забезпечує довготривалу зайнятість розробника, а отже і стабільний дохід. Тому мобільна розробка - це те що тобі треба, якщо ти хочеш бути впевненим в завтрашньому дні.

І не менш вагомим аргументом в сторону вибору кар’єри в мобільній розробці є те, що це круто! Престижність цієї професії полягає в її необхідності. Інтернет-магазини, ігри, освітні програми, онлайн навчання, мультимедіа додатки, програми для забезпечення безпеки пристроїв, соціальні мережі - більшість з нас не уявляє своє життя без них. 

Перспективи спокусливі, а тому і конкуренція розробників на ринку праці висока. Що зробити щоб навчитись створювати мобільні додатки і гарантовано отримати роботу? Вступити до Вінницької ІТ-Академії. Лише за рік-півтора ти опануєш технології розробки додатків на Android та iOS, попрацюєш на реальних проектах, створиш портфоліо, познайомишся з професіоналами своєї справи та отримаєш роботу в ІТ компанії.

На тебе чекають викладачі-практики, які роками працюють програмістами, практичні завдання, багато кодингу та як бонус - курс Англійської мови для ІТ-шників. 

Старт вже 7 травня, тому поспіши програмувати майбутнє разом з нами!

Вінницька ІТ-Академія
тел. 067-431-19-21, 073-20-99-743
http://ita.in.ua/

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках Від читача 15:53 Збір для мого тата на бронежилет 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up