На юних вінничан чекає свято мильних бульбашок

На юних вінничан чекає свято мильних бульбашок
У Вінниці з нагоди міжнародного дня захисту дітей, 1 червня, на майданчику біля ККЗ «Райдуга» пройде загальноміське дитяче «Свято мильних бульбашок».

На юних вінничан чекають ляльки-велетні, велетенські мильні бульбашки, концерт від юних зірок, солодощі та дитячі майстер-класи. І уже традиційно на дітлахів чекає дискотека з яскравими мильними бульбашками.

Також під час заходу відбудеться фотовиставка від відомих фотографів міста, малечу чекатимуть призи та солодощі, атракціони, уроки аквагриму, конкурс малюнків та показ дитячої моди, а батьки зможуть отримати консультації від досвідчених фахівців.

Свято відбудеться у понеділок, 1 червня, з 12:00 до 18:00 на майданчику біля ККЗ «Райдуга».

Відео дня

ДОВІДКА. Міжнародний день дітей — одне з найстаріших міжнародних свят. Після Другої світової війни, коли проблеми збереження здоров'я і благополуччя дітей були як ніколи актуальні, у 1949 році в Парижі відбувся конгрес жінок, на якому прозвучала клятва про невтомну боротьбу по забезпеченню міцного миру як єдиної гарантії щастя дітей. Через рік, у 1950 році 1 червня був проведений перший Міжнародний день захисту дітей, після чого це свято проводиться щорічно. Міжнародний день захисту дітей нагадує суспільству про необхідність поважати права дитини, що є необхідною умовою для формування справедливого, гуманного соціуму, добробуту в ньому.

Читайте також:  У Будинку офіцерів 1 червня буде свято для дітей

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дарья

    Свято мильних бульбашок пройшло на ура, діти були в захваті, це потрібно було бачити, їхні посмішки та чудовий настрій.
  • Анонім

    класно , підемо всією сім'єю
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії 12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам 10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами 08:03 Сьогодні — Великдень. Історія, традиції та прикмети 5 травня 21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Скільки їсти і що краще не їсти взагалі, щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up