В Хмельницькому зловили шахрая, який розвів вінничанку на гроші

В Хмельницькому зловили шахрая, який розвів вінничанку на гроші
Раніше судимий 26-річний вінничанин виманив у жінки 10 тисяч гривень та дві картки з пін-кодами та втік в іншу область. Вінницькі оперативники затримали підозрюваного у шахрайстві.

Вінницькі поліцейські 28 січня в Хмельницькому затримали шахрая, який наприкінці минулого року “розвів” 74-річну вінничанку на 17 тисяч гривень. Жінка, коли зрозуміла, що її обманули , звернулась до поліції. Вона розповіла, що невідомий чоловік по телефону сказав, що син потрапив за злочин в поліцію. За звільнення сина жінка віддала чоловікові 2 банківських картки з пін-кодами та 10 тисяч гривень.

Оперативники вийшли на слід шахрая. Під підозру потрапив 26-річний раніше судимий вінничанин. Але він втік та більше місяця переховувався.

Як говорять у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Вінницькій області, наразі вінницькі оперативники вже затримали підозрюваного у Хмельницькому.

Відео дня

Зараз шахрай чекає рішення суду в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі за фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 190 КК України. За шахрайство чоловікові загрожує 3  роки обмеження волі.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Не заздрю йому, для розкриття справ ще пару навішають, адже по цьому виду шахрайства багато людей було обмануто. Тому прийдеться йому сидіти довго.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:03 За добу на Вінниччині рятувальники ліквідували три пожежі в автомобілях 18:03 Вінничани можуть отримати безкоштовні консультації дерматолога та психолога 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:22 Що може бути після укусу кліща, розповідає інфекціоніст Від читача 14:45 Друга лінія оборони фортифікаційних споруд на Харківщині (Відео) 17:01 Андрій Руденко очолив відділ державного нагляду Укртрансбезпеки 16:59 Сержантка Тетяна Харченко з Вінниччини — одна з найкращих медсестер України 16:05 У Вінниці перекрили канал надходження наркотиків до тюрми photo_camera 16:00 Сезонна алергія: як полегшити життя в період цвітіння (Новини компаній) 16:00 «Пекельний біль розриває серце»: У Браїлові відкрили Алею Героїв і вручили ордени матерям полеглих синів 15:15 «Ми зробили повністю автономні дрони»: вінницькі розробники підняли в повітря свій перший рій з FPV play_circle_filled photo_camera 15:11 На війні загинув військовий з Козятина Максим Корнійчук 14:55 Безкоштовна правова допомога для військових: куди і як звертатися у Вінниці 14:17 Затримали чоловіка з сімома кілограмами наркотиків на понад три мільйони гривень play_circle_filled photo_camera 14:14 Середня освіта стане 12-річною. Чого очікувати вінничанам від реформи — поговорили з Оксаною Яценко 13:50 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 13:28 Герой з Мурованих Курилівців: військовий Олександр Беляєв нагороджений медаллю 12:00 Де у Вінниці 14 травня немає світла та води: адреси 11:10 Під цех, майстерню або склад: у Вінниці пропонують приватизувати комунальне приміщення (Новини компаній) 10:21 ЗСУ вчора знищили 212 безпілотників, 11 танків та 43 бойових броньованих машин ворога
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up